Nejste přihlášen/a.
Mám problém v komunikaci s lidmi,neudržím si dlouhodobě zaměstnání,z čehož mám další problémy tj.dluhy atd.Na první dojem působím sympaticky a nemám problém práci sehnat.Delší působení v kolektivu je ovšem katastrofa.Dá se s tím něco dělat,nebo je lepší se s tím smířit.Pomůže psycholog?
Zdravím digi! Moc jste toho o sobě nenapsala, takže těžko něco radit a nebo doporučovat. Ale co mohu určitě říct - v žádném případě se s tím nemůžete smířit. Když nejde o život, vždycky se najde nějaké řešení. Já osobně jsem se svými problémy snažila vypořádat a vypořádala sama. Jsem v podstatě stálý optimista (i když také někdy to tak úplně nevychází) a věřím, že pokud člověk není vyložený "škoditel", tak se to špatné časem obrátí a je zase dobře. Mockrát se mi to tak stalo a tak tomu věřím. Ale někdo skutečně potřebuje i odbornou pomoc, pokud se s tím sám nedokáže srovnat. A nic proti tomu určitě nemám. Můžete trochu přiblížit ty Vaše problémy s komunikací a co se zvrtne po delším působení v kolektivu? Ale to na Vás nenaléhám, pokud o tom nechcete víc mluvit. Co vím už teď určitě, hlavně si musíte věřit, že jste schopna postupně Váš problém řešit. To je moc důležité, protože si myslím, že jinak s Vámi nehne ani psycholog. Přeji hezký den!
Děkuji za odpověď,chci to řešit,protože je to problém,který mi dost komplikuje život a přidávají se další problémy,s penězi,začínám se stranit lidí,připadám si úplně neschopná atd.Jsem prodavačka s maturitou,možná je to tím ještě horší,předpokládá se,že budu velmi komunikativní,třeba bych jako např. soustružnice neměla problém žádný.Tím psychologem nemohu nic zkazit,tak zkusím sebrat odvahu.
1. Takovéhle problémy bývají vrozené, takže nechápu proč jsi studovala na prodavačku. Tos nevěděla že prodavačka asi bude muset mluvit s lidma?
2. Já bych nejvíc věřila téhle terapii: www.volny.cz/psychoservis
Přečti si prvně tu teorii. Já s tím osobní zkušenost nemám,ale od pár zákazníků jsem slyšela chválu. A účinkuje to prý na všechny fobie apod.
doplněno 17.02.09 10:16:a moje osobní zkušenost: až bude nějaká příležitost, udělej jim striptýzek nebo něco takovýho a uvidíš že si všechny chlapy získáš i bez mluvení. Já jsem si takhle už od 7. třídy omotala kolem prstů všechny učitele a měla sem samý jedničky... teda jenom u chlapů, u bab sem se musela učit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.