Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce u Student Agency?

Od: klima® odpovědí: 5 změna:

Za týden mám pohovor u SA (na průvodčí v buse). Nemáte s tím někdo zkušenosti? Vůbec se Student Agency jako takovou? Slyšela jsem nějaké "drby", že se k zaměstnancům nechovají hezky, tak bych ráda věděla, jestli to je pravda.*nevi*

A můžete přihodit i nějaké tipy na ten pohovor, protože jsem na žádném už dlouho nebyla *ee*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

3x

Jak se chovají k zaměstnancům nevím,ale syn když byl po škole u nich na pohovoru tak chtěli hodně dobře angličtinu aby byl schopný vysvětlit zahr.turistům třeba proč stojí na dálnici.Proč jedou jinudy,že je objíždka ,havárie na silnici atd.

nikolasnovy
hodnocení

0x

Ani tam nelez. Drby to nejsou, ale jen a jen realita. Ja odtud utekl jako ridic(brigadnik). Platy hodne mizerny a jednani priserny a jeste hur jsou na tom Stevardi. Kdyz budes mit volno a oni zrovna nikoho jineho mit nebudou tak ti zavolaj aby jsi dorazila a ze mas volno nikoho nezajíma. Moc radi menej plany, takže člověk nikdy neví v kolik se vráti domů nebo v kolik rano vstane. Domu se vratis servana jako pes s minimalnim platem. Celou tu spolecnost drzej brigadnici jinak by uz davno zkrachovali. V takovejch podminkch co je u nich by normalni clovek nevydrzel.

hodnocení

Tak díky za odpovědi. Zítra má být ten pohovor, tak se jen půjdu podívat. :)

Slyšel jsem od neteře v podstatě stejnej názor, takže rozhodně nebrat.

kolnee
hodnocení

0x

Absolutně nejhorší zaměstnavatel! Chápu prozákaznický přístup, ale tady je dohnán do krajnosti. Musíš si nechat líbit všechno včetně nadávek do kr.v atp. od lidí, co si zavčas nekoupí lístek atp. Hlavně víkendy jsou pak chuťovka. Práce je to hodně špatně placená, o víkendech se točí busy rychle, takže třeba ve 14.00 jedeš z Plzně, takže už 13.45 odbavuješ cestující. Do PHY přijedeš v 15hod, min 5 minut než všichni vystoupí a v 15.30 už zase odjíždíš, takže v 15.15 musíš odbavovat. Zbyde ti 10-15 minut během kterých máš uklidit celý bus, nachystat akce, doplnit nápoje a ještě si oddychnout a být znovu připravená. Holky jsou rády, když se stihnou vyčůrat při přejezdu z parkoviště na nástupiště. Najíst se není kdy kolikrát celý den. Placená si za točky, tedy trasu tam a zpět, ne hodinově. Takže krom trasy si připočítej právě dobu při příchodu - příprava busu a pak úklid. Někdy se zas jede tak blbě, že zůstane bus čekat třeba 4hodiny v jiném městě. Tuto dobu nemáš placenou, ale nějak ji musíš strávit. Některé holky pak mají přepočtěno na hodiny ca 65,- čistého, což je žalostné. Osobko sice je, ale stačí jediná stížnost (a lidi si stěžují i na počasí) a jsi bez něj 3 měsíce. K tomu nepadnoucí uniformy ze šíleného materiálu ve kterém se strašně potíš. Na plný úvazek se střídá krátký/dlouhý týden, takže s úklidem busu jdeš domů třeba v půl 11, v 11 a ráno vyjíždíš prvním busem v 5 takže tam už po 4 musíš být. Přístup zaměstnavatele je dost hnusný, to už fakt radši za pokladnou v penny (zažila jsem oboje a penny patří mezi nejhorší, ale SA nebrat). Pohovor ve stylu když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]