Nejste přihlášen/a.
1/ Potřebovala byste 3 x denně skotské střiky co nejstudenější vodou. Abyste se vzpamatovala. Jaké máte pozitivní zkušenosti z tohoto vztahu? Užíval alkohol, drogy, mlátil Vás, nakonec kradl, je v kriminále. To by byl případný tatínek pro Vaše budoucí děti jako malovaný. Co by jim asi tak dal do života, čemu by je naučil? A vy kvůli němu bulíte. O takového nápadníka by žádná slušná holka ani kolo neopřela. Proč po něm vzdycháte? To vážně nemáte na nikhoho lepšího, že se musíte spokojit s takovou lidskou spodinou? Promiňte, buď jste stejná jako on, nebo jste neskutečně naivní, až...
2/ Pokud se dokážete nad tím životem zamyslet, nejlepší by bylo, kdybyste se seznámila s někým jiným. S někým ÚPLNĚ JINÝM! Aby ten nový partner byl slušný, milý, ochotný, aby Vás měl rád a pěkně se k Vám choval. Pak byste dokázala SNAD konečně rozpoznat ten propastný rozdíl mezi chlastem, drogami, fackami a opravdovou něžnou láskou.
Promiňte mi ten trochu ostřejší tón, ale je mi z toho smutno. Jak vůbec můžete po takovém odpadu tesknit?
Pro pochopení pár veršů od jednoho z mých oblíbených - Francoise Villona:
A já tím víc ho měla ráda, čím víc mě, sprosťák, tlouk a bil,
mlátil mě přes hlavu a záda, ale jak "líbat!" poručil, hnedlinko si mě ochočil
a na chvíli ten pobuda - to jsem to chytla! - něžný byl.
Co z toho? Hřích a ostuda!
Ono také ale stojí za úvahu, zda si slečna tyhle týpky náhodou nebude vyhledávat podvědomě. Protože je spousta žen, které žijí s někým podobným a celé roky pláčou - pomoc, on mně bije a sotva jí někdo pomůže, tak ještě pár ran schytá. Jsou to typy, které potřebují být oběť a jsou v té roli štastné a když jim ji někdo vezme, tak jsou neštastná i když z mého pohledu, by měly být štastné.
Nad tímhle bych uvažovala - proč mi tohle chybí, to není jen o něm, druhého člověk nezmění, ale co mám já v sobě, že se mi po tomhle stýská? Vždyt vím, že je to asociál s kterým by mne nečekalo vůbec nic dobrého.
To je to, oč tu běží.
no tak pravda, vy jedna duše empatická a romantická, přestaňte po nocích bulit do polštáře a buďte ráda, že je pryč.
Koho že to vlastně z duše milujete? Narkomana, zloděje a násilníka, co ještě o vás po známých vykládá, že za to všechno můžete vy?
Já jsem nikdy pořádně nepochopil, proč ženské letí na takovéhle týpky.
Souhlasím s "bonie". Tazatelko, zamyslete se sama nad sebou, proč Vám chybí v životě člověk, který Vám ubližoval. Proč k vůli němu brečíte, proč na něho pořád ještě myslíte...Udělala jste s ním špatnou zkušenost, měla byste se z toho poučit, ne litovat, že je to pryč. Hodně žen si myslí, že takového chlapa předělají, ale opak je pravdou. Když se člověk nechce změnit sám, ten druhý s takovým má peklo na zemi. Zamyslete se nad tím, kolik bylo těch pěkných chvil a kolik těch, které nestály za nic. Jaký život by Vás vedle takového muže čekal. Vždyť neudělal nic, aby si Vás udržel. Tak proč brečíte do polštáře? Potřebujete v životě někoho, kdo by Vás trýznil? Opravdu to Váš život tolik obohatilo? Já vím, že rozumem si to člověk často zdůvodní, ale city hned tak nevyprchají. Jenomže to všechno chce čas. Udělejte za minulostí tlustou čáru, zaměstnejte myšlenky jiným směrem a nechte ho na pospas svému osudu. Vy máte svůj život a on též. Jste mladá, nezůstávejte sama a neutápějte se v lítosti nad něčím, co skončilo...
doplněno 14.05.13 19:04:Člověk si prostě někdy "spálí prsty", tomu se nevyhne nikdo z nás. Ono to přebolí, udělala jste pro sebe to nejlepší, co jste mohla. Jen to ve Vás musí odeznít a musíte se s touto zkušeností smířit. V tomto Vám nikdo nepomůže, musíte si to zkrátka odžít...Ale nepropadejte trápení a neuzavírejte se do sebe. Život máte před sebou. Přeji Vám větší štěstí při vybírání příštího partnera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.