Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový jeden dost blbý problém :D
Chodím do prváku. Jako kolektiv jsme v pohodě, až na jednu holku. ( ale ta mě opravdu netrápí.)
Problémem jsou spíše kluci. Jeden kluk se na mě neustále kouká. To by mi zas tak nevadilo, ale když něco řeknu, tak mi začíná nadávat do ***** a ****. Nevšímám si ho, nic mu nedělám,ale zajímalo by mě, proč mi bezdůvodně nadává. Občas si jentak začne sám. Někdy si říkám, jestli nechce upoutat pozornost,abych si ho všímala.. co myslíte?
Zdravím. Možná nejsi tak daleko od pravdy. Je to možné. Říká se _ co se škádlívá, rádo se mívá...Někdo o druhého projevuje zájem třeba i nevhodnými způsoby (lépe to neumí) a snaží se upoutat na sebe tak pozornost. Nevšímáš si ho, možná proto je tak neomalený. V klidu ho usaď slovy _ zájem se dá projevit i slušnějším způsobem! Buď své chování k Tobě změní (pokud se mu líbíš) nebo dá pokoj úplně.
Na hrubý pytel hrubá záplata. Nemám tento způsob ráda, vadí mi totiž silně vulgární slova, ale asi to jinak nepůjde.
Počkej si, až se někde potkáte jen sami dva a vychrl na něj ty nejhorší a nejsprostší nadávky, které znáš. Klidně jako první a bezdůvodně, aby byl překvapený. Žádný slabý odvar, jako blbec a pitomec, ale opravdu výživné. A pak mu pohroz, že jestli Ti ještě jednou bude nadávat, tak mu tyto nadávky zopakuješ před ostatními a ještě nějaké přidáš navrch.
Myslím si, že žádný by se nechtěl ocitnout v jeho situaci a že dá pokoj. Uvidí, že se dokážeš bránit a stáhne se. Možná si jen snažil vylepšit své nízké sebevědomí na úkor někoho, kdo se neumí bránit. tak mu to nandej a uvidíš, že se zklidní. Jaga.
Pokud by měla být pravda to, co píšeš, že možná chce upoutat Tvou pozornost, aby sis ho všímala, pak je to ubožák. A dosáhne pravého opaku. Která slušná holka by si všímala někoho, kdo jí nadává?
AhojCo naděláš s praštěným pubescentem,kluci jak je známo,tak bývají cca 2 roky pozadu od nás dívek:DAno,chce upoutat svou pozornost,a myslí si,že je vtipný a zajímavý.Pokus se ho ignorovat,a především zajdi za svou třídní,aby okamžitě sjednala nápravu,jelikož ty nemáš zapotřebí se nechat urážet,a to od nikoho
Už bude konec školního roku,a ty jsi dosud s ním problém neměla?Nebo posloucháš nadávky již od září?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.