Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení účtu

Od: luc* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu kde založit nejlépe můj první účet. Je mi 17 let a studuji. Potřebuji vědět, zda je pro mě výhodnější studentský účet u Ge Money nebo klasický účet u Fio Banky. Tydle dvě jsem porovnávala a stále váhám.Děkuji za vaši radu nebo doporučení něčeho jiného pokud možno bez poplatku.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

Studentský účet mi přišel jako nejvýhodnější od ČSOB...

Jinak mám účet u AirBank, ale ten povolují až od 18let

pearmonik*
hodnocení

0x
Dobra je equa,ma vybery ze vsech bankomatu v cr zadara jen k ni musis mit jeste jeden ucet kde mas 10000 a jednou za mesic je tam trvalym prikazem posles a z equy trvalym zpet a pak je zadara. Pak je dobra fio pokud mas blizko jejich bankomat a taksamo air. Zuno ma dost bankomatu ale jen jeden vyber za mesic. Air fio i zuno jsou zadara i pro nestudenty,equa pokud mas pohyb na uctu 10000 tak taky. Pak jeste jsem slysel o mbank ale u te nemam ucet

buss
hodnocení

0x

Klidně můžeš mít více, , proč ne i FIO? Já ho bral skrz nejnižší poplatky za převod do zahraničí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]