Nejste přihlášen/a.
DOBRÝ DEN VŠEM. Mám dotaz chci si založit tento mesíc učet aby mi tam chodily peníze,je mi dvacet a tak nevím nebo nemám zkušenosti kterou banku si vybrat, nebo kam zajít, příátelé mi říkaly že nemám chodit na českou spořitelnu že tam me budou strhávat z učtu peníze za poplatky.která tedy je vhodná banka kde nebudu nic platit? Komerční? O té se zminoval přítel že mám jit tam že ji má taky..jen nevim kde ji najdu,u nás kde bydlím není... A ješte mužu si ho lze založit nějak prostřednictvým internetu? Jestli víte jak prosím poradte,bylo by to myslim jednoduššíí..děkuji za odpovedi.
mBank, Fio, Zuno.
Bank je hromada, ktere maji ucty bez poplatku. U vsech jmenovanych lze zalozit ucet po internetu (kuryr donese smlouvu, podepises, odnese, zalozi ucet). Problem je, ze jedina FIO ma i prepazkove pobocky, takze se da tam vkladat a vybirat v hotovosti. u ostatnich bank je to slozitejsi (drazsi).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.