Nejste přihlášen/a.
Prosím,nevíte někdo,zda je možné přejít k jinému penzijnímu fondu?Nikde jsem takovou nabídku nenašla.Ráda bych ale přešla k jinému fondu a tam pokračovala dále.Díky za ev.radu.S.
Dobrý den.
Kontaktujte společnost (PF), ke které chcete přejít. Tam Vám přesně a rádi sdělí podmínky a potřebné náležitosti.
Pokud máte penz. pojištění uzavřeno před rokem 2012, tak teď už s ním přejít jinam nelze. To šlo jen do 28.2.2012.
Teď už jde jen to staré zmrazit a založit nové.
Mám nyní v únoru 2013 uzavřeno nové dle nových pravidel.Ale nejsem spokojena,moje peníze používají na své investice,což mne zaskočilo.Ráda bych proto přešla na jiný PF.Zatím jsem ale nenašla nějaký,kam přejít.S.
Podle nových pravidel se řídí všechny fondy a Vaše peníze investují dle strategie, kterou jste si zvolila při uzavření. Vaše finance mohou jít i do minusu. Přestupem tedy nic nevyřešíte. Strategii investování můžete měnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.