Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omluva znamému

Od: hlupon odpovědí: 2 změna:
Mam takovej problem
Když jsem se vybavoval se znamym tak jsem mu řekl informaci ktera by mohla uškodit jinemu znamemu ( problemy v praci..) tou dobou jsem to netusil ale věděl jsem že to nemam nikomu řikat.
A dostalo se to ke mě z druhe strany s tim že chci byt zajímavý a podobně ( to tak neni. Co ja bych z toho měl?)
A došlo mi co jsem tim mohl zpusobit a chtěl bych se mu omluvit abych se mu mohl poďívat alespoň do očí .
Jenže nevim jak abych to ještě nezhoršil?
Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Prostě se jen upřímně omluvte s tím, že jste udělal chybu a že Vás to mrzí. Žádné řeči typu "už se to nebude opakovat, už to nikdy neudělám, jen mi to vyklouzlo" apod. Normální člověk upřímně míněnou omluvu přijme, a když nepřijme, tak ji aspoň vyslechne. A ostatní přijde časem.

Každopádně se omluvte osobně, ne přes sms nebo internet, jak je teď moderní.

hodnocení

1x

Zajděte za ním a řekněte to jednoduše _ přišel jsem se ti omluvit. Neuváženě jsem si pustil "pusu na špacír" a teď mě to moc mrzí. Promiň... Chybujeme všichni, důležité je, že si to dovedeme vysvětlit s ostatními a dokážeme se za své chyby druhým omluvit. Že to byla chyba si připouštíte, hlavně se z ní i poučte do budoucna...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]