Nejste přihlášen/a.
Na jakém handmade portále typu Fler.cz začít prodávat své vlastní výrobky? Jde o to, že např. zrovna Fler je už hodně přeplněný, mně aspoň tak připadá. Existují i jiné, ale asi jsou méně navštěvované, nebo méně známé. Co si o tom myslíte? Jako je mi jasné, že když nejsem profík-výtvarník, návrhář atd., tak asi bude těžké někde uspět, když je taková konkurence, ale když to člověk nezkusí, tak to nemůže dopředu posoudit, že jo. Ale kde je větší šance, že si mého zboží někdo všimne? A jak to zboží chránit před kopírováním? Člověk se s tím matlá a pak přijde někdo a úplně to okopíruje. Tak jestli se najde tady nějaká dobrá duše a odpoví mi, budu ráda. Děkuji
Ono těch portálů s tímhle zaměřením je dost, takže já nevím kam, osobně bych jich zkusila víc, dle toho, jaké hodnocení/zkušenosti bych našla na netu.
když např použiji fler tak do vyhledávacího políčka bych napsala - diskuze fler a vyjedou mi diskuze, kde se o něm mluví.
Nebo zkušenost fler a jiné výrazy, je důležité ale to slovo psát první.
Nenapsala jste o co jde, mohu se tedy domnívat, že jde o oblečení, či něco s ním související, pak bych to zkusila spíš jinak, nejdřív nějaké aukce, či bazary typu - mimibazar, votocvohoz a pod a podle toho, jak by to šlo (vy po zadání inzerátu uvidíte počet návštěv na daném výrobku) bych šla dál... On počet návštěv versus prodaný počet kusů také hodně napoví.
Inzerát musí být napsaný zajímavě, něco člověka prostě musí trknout aby jej rozkliknul. Obecná rada ve smyslu - kam, abych měla úspěch a nikdo to ode mne neokopíroval, není.
Ale spíš mne zaujala zmínka o kopírování... nikdo, se tomu nevyvaroval... ani adidas :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.