Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to berou kluci

Od: alesia322 odpovědí: 7 změna:
Ahojky.Mam takovou otazku a vim,ze na ni mohou byt asi dve odpovedi. Zajima me, jestli kdyz holka pozve kluka k sobe domu (kluk,s kterym byla treba jen parkrat venku),tak to hned znamena,ze se s nim (chce vyspat) vyspi? Je mi jasny,ze to zalezi na tom,co to bude za kluka,ale kdyz se to tak nejak zobecni,tak jak to je?Nebo ze by mi snad na to odpovedel nekdo muzskeho pohlavi,jak to bere on. Diky moc:))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

6x

není to přímo výzva k vyspání, ale když si někoho pustíš tak hluboko do svého osobního prostoru, pak je to jasný signál ke sblížení.

Ale jak už ti napsali rádcové tady nahoře, záleží na vašem věku.

Jestli je ti dvanáct, pak takové pozvání neznamená nic.

Jestli je ti šesnáct, pak už kluci o nějakém sbližování uvažují.

Jestli je ti dvacet, pak už kluci v takovém případě sbližování očekávají a začnou být aktivní.

Jestli je ti pětadvacet, jsi sama a svobodná, pak je to jednoznačně výzva.

hop®

... a jestli je Ti padesát, tak snad aspoň uvaříš kafe... *smich*

alesia322
12.05.13 20:49

je mi 16.

Figurek - *palec*

A v případě, že mi je 60, mohu mu přišít chybějící knoflíček u košile, přemáchnout ponožky či namasírovat housera! *ua*Jaga.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Samozřejmě vždycky záleží na tom, co to bude za kluka. Jako jasnou výzvu bych to nebral, ale jako kluk bych doufal a alespoň se o to pokusil. Ale chtít by museli oba.

hop®
hodnocení

1x

Trošku záleží na věku obou zúčastněných, ale myslím, že většinou je to bráno jako jasná výzva, nabídka...

mowla*
hodnocení

0x

Jak píše Hop - jinak asi takové pozvání vyzní mezi šestiletými, patnáctiletými a dvacetiletými... :-D

A pak taky na kontextu (situaci).

Ale ano - pokud jsou oba jedinci patřičného věku, jde obvykle o ´jasnou´ výzvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]