Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncert Deep Purple

Od: romson odpovědí: 6 změna:

dobry den, včera jsem byl na koncertě Deep Purple ve Slavkově který se ale nekonal z důvodu silné bouřky, koncert byl přeložen na dnešek jenže já musím dnes večer do práce. Jak je to s vrácením vstupného? nikde to nemůžu najít.Vstupné by mi měli vrátit ne i kdž se koncert koná?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iq5
hodnocení

0x

Penize vam samozrejme vrati (samozr. pred zacatkem koncertu!.. ne za tyden!).. na miste kde jste vstupenku koupil nebo kde se ve vasem okoli vstupenky prodavaji.

romson
hodnocení

ticketpro.cz/... tady čtu že se nebude vracet...:XXX

iq5
hodnocení

0x

Tak tohle je ale pekna svinarna..

Pokud byste se soudil, musel byste to vyhrat.

Za poslednich 25 let jsem byl (tady v praze) na stovkach a stovkach rockovejch koncertu.. a vzdy, kdyz doslo k prelozeni koncertu (z vsemoznych pricin) tak se vstupne vzdy (vsem kdo chteli) v plne vysi vracelo.. Stejne je to odjakziva i v zahranici.

Ona Poradatelska agentura dle meho nazoru jedna naprosto neeticky a na 99% i nezakonne..

Vic k tomu nemam co rict.

iq5
hodnocení

0x

Pokud mate cas, zajdete/zajedte tam pred koncertem a listky tam treba i s mensi ztratou prodejte (anebo tam s nima nekoho znamyho poslete).. ja to tak taky parkrat udelal, kdyz jsem mel listky navic..

Pokud nemuzete, tak se pak rozhodne brante..

romson
hodnocení

jenže ono to je 100 km daleko tak bych víc projel benzínu... nakonec jsem to vyřešil dovolenou v práci tak jedu :)

Tak si to užijte-já nemůžu*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]