Nejste přihlášen/a.
dobry den, včera jsem byl na koncertě Deep Purple ve Slavkově který se ale nekonal z důvodu silné bouřky, koncert byl přeložen na dnešek jenže já musím dnes večer do práce. Jak je to s vrácením vstupného? nikde to nemůžu najít.Vstupné by mi měli vrátit ne i kdž se koncert koná?
Tak tohle je ale pekna svinarna..
Pokud byste se soudil, musel byste to vyhrat.
Za poslednich 25 let jsem byl (tady v praze) na stovkach a stovkach rockovejch koncertu.. a vzdy, kdyz doslo k prelozeni koncertu (z vsemoznych pricin) tak se vstupne vzdy (vsem kdo chteli) v plne vysi vracelo.. Stejne je to odjakziva i v zahranici.
Ona Poradatelska agentura dle meho nazoru jedna naprosto neeticky a na 99% i nezakonne..
Vic k tomu nemam co rict.
Pokud mate cas, zajdete/zajedte tam pred koncertem a listky tam treba i s mensi ztratou prodejte (anebo tam s nima nekoho znamyho poslete).. ja to tak taky parkrat udelal, kdyz jsem mel listky navic..
Pokud nemuzete, tak se pak rozhodne brante..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.