Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rapsody in G nebo ...?

Od: wydra® odpovědí: 8 změna:

Vzpomene si nekdo na prekrasnou skladbu, ktera v tv nekdy v 80. letech nahrazovala prestavku mezi programy? Nekde jsem slysela, ze to byla rapsody in G, ale od koho? Kdo tu skladbu slozil, kde se vzala? Vim jen tolik, ze byla krasna Patram, najdu? Vzdycky mi tdy s hudbou nekdo poradil, tak doufam, ze i tentokrat? Dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemohla by to být část Suity č. 3 D Dur Johanna Sebastiana Bacha zvaná Air?

dericcaster*
hodnocení

0x

Rhapsody in G zkomponoval Johannes Brahms, ale nevím zda je to Vámi hledaná skladba.

doplněno 12.05.13 08:10:

Celý text: Rhapsody in G zkomponoval Johannes Brahms, ale nevím zda je to Vámi hledaná skladba.

hodnocení

Ani jedna z techto nadhernych skladeb. Ja na te rapsody in G netrvam, jen jsem to nekde slysela. Chtelo by to nekoho kdo to pamatuje a koho to tez zaujalo. Vim, ze takovych lidi bylo mnoho, libilo se to. Budu patrat dal a kdyz vypatram, urcite dam vedet. Dekuji za snahu!

zabu
hodnocení

0x

A nebyl to Svit luny od C. Debussy? To hrávala dřív TV o přestávkách hodně.

zabu

Proč to ten odkaz vložilo takhle?.?.?. Proč tam nezůstal jen odkaz?

hodnocení

@zabu tahle skladba to take neni :(

Co se odkazu tyka, zkus se dotazat adminu, me by to take zajimalo, rusi to texty!

zabu
hodnocení

0x

Gershwin napsal Rhapsody in Blue. Ale to není zrovna TV skladba, si myslím.

zabu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]