Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co delam spatne na rande?

Od: lovewomenka odpovědí: 4 změna:
dobry den,
chtela bych vedet Vas nazor. Jsem zamilovana a je to oboustrane, problem je ovsem v tom, ze jakmile nekam jdeme - treba si sednout do hospody - vyskytne se vzdy nekdo, kdo po me "vyjede" aniz bych chtela, dala mu neco najevo. Mam oci jen pro toho jednoho a vic me nezajima, ale on to vidi jinak. Strasne ho to rozhodi a ted to doslo tak daleko, ze mi rekl ze na to nema a chce se se mnou rozejit i kdyz me miluje. Jsem z toho zoufala, kazdy vztah mi skonci takhle, ale pritom nejsem zadna krasavice. Tady tohodle muze miluji nade vse a nechci o neho prijit i kdyz je mezi nami trosku vetsi vekovy rozdil. Co teda delam spatne? Predem diky za rady a tipy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Nevím kolik ti je, ale ženu dělá ženou umět v takových situací taktně vyklouznout (zasmát se a pokecat s cizím, ale ženským stylem odstrčit). Jak se říká, když fena nechce, tak si pes nevrzne :)

hodnocení

0x

Nějaký důvod to asi mít bude. Nepoužíváte třeba nějakou feromonovou voňavku? Oblékáte se nějak vyzývavě? Vypadáte nějak "zvláštně"? Chtělo by to fotku.

Btw. když někdo vyjede, stačí přece říct "neotravuj", "nemám zájem", "vypadni otrapo", "hoď tam zpátečku" nebo něco podobného a problém je ihned vyřešen :)

iz*
hodnocení

0x

Asi z Vás vyzařuje něco, proč si dotyční myslí, že by mohli mít šanci.

Ovšem za normální to nepovažuju. Domnívám se, že normální muži akceptují, že žena přišla s partnerem, a "nevyjedou" po ní.

martinaa*
hodnocení

0x

Zřejmě to nevíte, ale něčím dáváte chlapům kolem signál, že můžou vyjet. Chováním (i když se hlídáte), pohyby, oblečením apod. Zamyslete se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]