Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Potřebovala bych poradit, nebo se svěřit, vlastně ani nevim, jak to popsat... Je mi 16 a samozřejmě mi nastává takové to období, kdy hodně koukam po klucích. Vlastně furt mám někoho, kdo se mi líbí. Jsem schopná být do kluka zakoukaná třeba rok! Bez toho, abych si s nim třeba jen ahoj řekla... Můj asi největší problém je, že pro mě není nikdo dost dobrý. Když se líbím nějakýmu klukovi, ale on mě, tak prostě dam jasně najevo že NEmám zájem. Ti chytřejší to pochopí hned, ti hloupější časem taky, nebo je prostě přestanu bavit. Pak jsou tu kluci, kteří se mi docela líbí, pozdravim se s nima, něco prohodim, občas si s nimi napíšu. Co mě ale nejvíc štve je to, že mi třeba furt píšou a pak najednou stop a už se ani neozvou. Prostě jestli je omrzim, nebo je prostě přestane bavit si mě získávat...fakt netušim. Ale dost to mrzí, když se pak ani neozvou. Nejhorší je, že mě často po čase začne mrzet, že jsem některé ty předchozí odmítla a tak... No a pak je tu vždycky jeden kluk, který se mi hodně líbí a jen si sním o tom, jak spolu půjdeme ven a že to třeba i vyjde.. No, když už se to teda párkrát stalo, že jsem nakonec s ním šla ven, tak pak jsem si řekla, že už se mi vlastně nelíbí. Takže já si snila o tom, jak s ním někam půjdu a když s nim někde jsem, tak to už ani nechci. No chápete to? Já sama se v tom ztrácim...
Teď se mi taky stalo, že kluk, který se mi vážně hodně líbí, tak mi několikrát po sobě napsal, že někam půjdem, ale vždycky mi to přišlo tak strašně ironické! No a samozřejmě jsem (já blbá HUSA!) nějakým způsobem řekla ne... prostě jsem si najivně myslela, že bude lepší příležitost někam jít a celkově by to pak vyšlo líp. Ale to ho to asi přestalo bavit, já nevim, třeba si řekl, ta nemá zájem...Ale problém je v tom, že mám hodně pocit, že temu klukovi jsem se spíš líbila pro svoje tělo. Nejednou (hodněkrát) to dal najevo... Teď asi na mě změnil názor, už ani nenapíše, nic... Hodně mi to mrzí, protože když vidím, jak moje kamarádky mají přítele a už je to i vztah a já furt sama... Když se na to podívam zpětně, tak si říkám, že ten kluk mě chtěl prostě jenom do postele a teď si na 99,9% našel nějakou jinou pindu, který by mu na to teoreticky mohla skočit. Říkám si, že kdyby měl v plánu něco víc, tak by se asi choval jinak. Ale na druhou stranu si říkám, že než abych doma seděla na zadku, tak bych si radši užila nějaky ten den a pak by se třeba ukázalo, že je to vážně jen blbec, co chce jen jedno a pokud bych nechtěla já, tak bych se na něj vykašlala...
Jestli jste se do toho moc nezamotali, něco z toho vydedukovali... měli pro mě nějakou radu, názor, zkušenost, co by mě mohla nakopnout dopředu, tak sem s tím.
Krásný víkend, L.
Já si myslím, že bys to měla probrat s kamarádkama, ty tě znají nejlíp, a tak ti jistě něco poradí. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.