Nejste přihlášen/a.
ahoj nevite nekdo jak dopadla Katka ,o ktere byl natoceny dokument?
Ten odkau s bleskem je treba nejdrive overit jestli je to funkcni odkaz, nebo reklama na clanky v blesku.
Jinak podle diskuze na CSFD:
3.2.2013 09:41cunicekb: AHA - no já jsem se na to předevčírem ptal ve škole (zdravka - tam jsme si pouštěli ten dokument) - někdo mi tam říkal, že teda žije, pořád fetuje, ale že pracuje jako streetworker - v terénu dává feťákům čistý pomůcky a sbírá použitý ...
majsterjoe, proč byste byl rád, kdyby zemřela? Nechci být protivná, ani vám cokoliv vyvracet, jen bych se ráda dozvěděla, proč si to přejete. Proč takový pocit, když člověka neznáte, nic mu nedlužíte a on nedluží nic vám.
Musím souhlasit s majsterjoe, pokud jste narazila na otázku čiště finanční, tak téhle společnosti dluží opravdu hodně, pokud vezmeme v potaz veškeré náklady, které souvisely s jejím vzděláváním, i když moc ho asi nebylo, se zdravotnickými potřebami atd. a za to všechno společnosti odvedla co? Myslete si o mě, že jsem cynik, já jsem jím rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.