Hygienické požadavky na potravinářské provozo

Od: Datum: 08.07.13 18:11 odpovědí: 2 změna: 08.07.13 20:22

Dobrý den potřeboval bych poradit ohledně hygienýckýckých požadavků na potravinářské provozovny (kiosku) s balenými potravinami jaké jsou?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 08.07.13 18:13
avatar

Zavolejte na nejbližší pobočku KHS...rádi Vám jejich požadavky sdělí.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: laik
Datum: 08.07.13 20:22
Taky bych zavolal na hygienickou stanici, jestli nemaji nejaky seznam.
Dale bych zjistil, kdo (jaky urad) bude delat kontroly (jestli to je nekdo jiny nez hygienicka stanice) a zeptal se jich, jaka narizeni musi provozovna jako vase splnovat. Reknete jim, ze chcete delat vsechno podle predpisu, ale ze si nejste jisti, ktere vsechny predpisy pro vas plati. Urcite tam po vas hodi celou bibli predpisu.
Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.