Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde fotografovat na svatbu?

Od: radeks45 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

ve všední den v červnu budeme mít svatbu. Fotografa mít nebudem, bude nás fotit kamarád. Odpoledne by jsme chtěli někam zajít fotit. D nějakého parku nebo u zámku.. To by bylo jedno, jen tak, kde by vznikdly krásně fotografie. Nevíme ale kam a aby tam nebylo příliš lidí ve všení den např. v 15 hodin. Buď někde v Praze a nebo ve středočeským kraji - jihu nedaleko Prahy. Ale aby se neplatilo vstupné nebo minimální. Nevíte o nějakém místě?

Děkuji za pomoc, Radek.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Já mám rád zámek Dobříš - francouzký park. Tam se při slučném počasí dají nadělat parádní fotky za pár kaček - viz zamekdobris.cz/...

doplněno 11.05.13 14:46:

... slušném počasí...

flip

Zkuste Průhonický park, tam je pěkně, ve všední den by tam ani nemuselo být moc lidí :)

hodnocení

0x

Nedaleko od nás je krásná obora, náležící k zámku. Vstupné se neplatí. Oborou teče potok, přetíná ho několik můstků, 3 rybníky, v kterých se zrcadlí stromy. Zajímavé stromy a keře: např. klokočí, tulipánovník, jinan, platany a další. Nově zrenovovaná stará nádherná myslivna, celá pobitá šindelem. V této oboře se natáčely 2 filmy: kdysi Strakonický dudák a nově Milenec lady Chatterleyové. Přišli jsme se aspoň zdálky tehdy podívat na úžasného Borise Rösnera a půvabnou Zdenu Studénkovou.

Několik let je velkým trendem v letních měsících pořádat svatební obřady v přírodě, přímo na louce pod velikým platanem. Byla jsem se jednou také z dálky podívat, abych nerušila a mohu říct, že to bylo krásné. I když já sama jsem měla kdysi svatbu v úžasném chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře, dnes bych snad raději volila k obřadu tu přírodu.

Je to ale zhruba na polovině cesty mezi Kolínem a Pardubicemi, takže se obávám, že to pro Vás bude trochu z ruky. Jinak byste si mohli domluvit přímo pod platanem i obřad. A pak hned focení. Určitě by se Vám to líbilo. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]