Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s matkou

Od: cissa* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

je mi deset a mám problémy s mámou. Není to nijak extrémní, ale mně to trápí. No přejdu k věci: sednu si k PC a jsem tam tak dvě hodinky. Pak za mnou přijde máma a řekne, že tam jsem dlouho. Pokrčím (přiznávám-trošku smutně) rameny a vypnu to. Zajdu si do pokoje, ale objeví se ségra a začne mě lechtat, já kopnu nohou (protože mě to lechtá), ale ne do ní a ona hned: "Mamííí! Lucka měěěě kóóóplááá!" Máma se přiřítí a začne mi dávat kázání. Snažím se něco namítnout ale ona hned, že lžu, a že budu uklízet a ničeho se nedotknu pokud se jí nezeptám nebo to nebudu uklízet. Přijde mi trochu divný ptát se, jestli si můžu číst. A když se jí to snažím vysvětlit, skončí to tím, že na sebe řveme a já mám domácí vězení:( Neví někdo, co s tím dělat? Já z ní mám strašný nervy*ee*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

3x

Ahoj Lucie.

Jak ta snaha domluvit se s ní vypadá? Pokud jen donekonečna a neúnavně prosazuješ svou a nechceš ustoupit, tak se nediv, že mamince dojde trpělivost. Určitě má plno starostí, tak se ji snaž spíše pomoci. Přijde mi, že se dost nudíš, že nedokážeš využít svůj čas lépe než vysedáváním u počítače. Po dvou hodinách u počítače, kdy Ti mamka řekne, že jsi tam dlouho (já bych Ti to řekla už po hodině), tak začneš vyvádět lumpárny. Proč čekáš, až dostaneš za trest úklid. Uklízej sama od sebe, jsi už velká holka. Mamka uvidí snahu, bude také vstřícnější. A věř mi, podobné problémy mají všichni tví vrstevníci. Nejsou to žádné "problémy s mámou", jak otázku nazýváš. Skutečné problémy Tě v životě teprve čekají a uvidíš, že právě máma Ti bude nejvíce pomáhat. A já Ti přeji, ať je jich co nejméně.

kangaroo*
hodnocení

2x

A počkej až přijde pravá puberta *smich* Já bych vymyslel lest a to, že bych mamku začal šimrat, česat,... a v dobré náladě taktně ukázal co mě vadí na našem vztahu. Tohle mi vždy zabíralo.

hodnocení

1x

Ahoj Lucinko*slunce*Zajdi si prosím tě na dětské stránky*zed*Přichází na tebe pomalu puberta,a proto máš tyto problémy s maminkou.Víš co by bylo nejlepší?Vyříkat si to hlavně s ní,ty z ní máš nervy?A co chudák asi ona z tebe...

cissa*
hodnocení

Když se snažím se s ní domluvit, řekne že jsem pitomá a dá mi d. vězení. A to dělá vždy, když se s ní snažím domluvit

olaf71*
hodnocení

0x

to je otázka spíš do Studia kamarád

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]