Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Potřebovala bych od někoho poradit. mám suchou pokožku, hlavně na čele ( kde se i loupu). před týdnem jsem například jezdila na rotopedu a hned sem se musela jít osprchovat, jelikož mě hrozně svědilo tělo. Ale včera se stalo to, že to bylo až nepříjemné a do toho mě svědila i hlava. Dnes ještě horší. Zkoušela jsem dokonce se namazat olivovým olejem, aby pokožka nebyla tak suchá. Nic.
Takže jsem si dnes ještě skočila koupit od Vichy šampon proti lupum a suché pokožce a Biodermu na tělo. Hlava svědí pořád a tělo taky. Taky jsem si dala analergin.
Připadá mi to, jak nějaká alergie. Taky mě napadlo, že by to mohlo být z toho, že jsem včera zkoušela kosmetiku z černého moře ( ale jen na obličej), Tak nevím.
Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být? Je to šílené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.