Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Suchá pokožka

Od: petullina odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

Potřebovala bych od někoho poradit. mám suchou pokožku, hlavně na čele ( kde se i loupu). před týdnem jsem například jezdila na rotopedu a hned sem se musela jít osprchovat, jelikož mě hrozně svědilo tělo. Ale včera se stalo to, že to bylo až nepříjemné a do toho mě svědila i hlava. Dnes ještě horší. Zkoušela jsem dokonce se namazat olivovým olejem, aby pokožka nebyla tak suchá. Nic.

Takže jsem si dnes ještě skočila koupit od Vichy šampon proti lupum a suché pokožce a Biodermu na tělo. Hlava svědí pořád a tělo taky. Taky jsem si dala analergin.

Připadá mi to, jak nějaká alergie. Taky mě napadlo, že by to mohlo být z toho, že jsem včera zkoušela kosmetiku z černého moře ( ale jen na obličej), Tak nevím.

Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo být? Je to šílené.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

willianor*
hodnocení

2x
ja muzu 100% poradit modrou indulonu ja oblicej si nanest o sirce cca 1 mm a nechat to na obliceji asi tak 15 minut pote setrit suchym tak aby nebyla uplne setrena jen aby jste setrela to viditelne a tak to delat aspon jednou denne nejlepe po ranu nenanasejte na to ale pudr ten by to nasal ale minimum makeupu a nato az pudr popripade se nejlepe vubec nelicit. a nebo nejakou lepsi pletovou masku ktere je s olivovym olejem ale to je jen dalsi typ se kterym ja nemam zkusenosti ale znama mi ho doporucovala myslim ze je od nivei nebo vishi ;)
doplněno 10.05.13 23:27: jo a jeste pokud mozno tak oblicej mazat i behem dne i na vecet. a na vlasy a pokozku hlavy bych mohla doporucit sampon i kondicioner znacky henna ale tento produkt se da koupit pouze v rossmanu driv to byvalo ve sedych obalech ale dnes je to v cervenych obalech a sampon ma zeleny vrsek. nejedna se o barvici sampony ale jde o bylinkove vyrobky

adapadasch
hodnocení

0x

Taky bych pořebovala poradit mám to samé :/ hlavně na tom čele

hodnocení

0x

Než najdete řešení v mazání, kupte si tabletky Zodac, jsou volně, bez předpisu. Jsou na alergie, záchvaty svědění. Nejsou tlumivé, takže se nemusíte bát, že budete celý den dřímat. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]