Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat na několik otázek. V roce 2005 jsem byl uznán Osobou Zdravotně znevýhodněnou, pracoval jsem na několika místech a firmách, ale poslední rok je situace strašná. Nemohu najít práci, nevím ani zda můj "status osoby zdravotně znevýhodněné" stále platí. Kde a jakým způsobem lze zažádat o připadnou pomoc se zaměstnáním, co může získat zaměstnavatel a jakou mám šanci na obnovení statutu Osoby Zdravotně Znevýhodněné. Jsem epileptikem od roku 2003. Děkuji za odpověď.Mám vystudovanou SŠ obor Zdravotnictví, ale vzhledem k epilepsii ve zdravotnictví pracovat nemohu. Hledám zaměstnání,ale momentálně jsem po operaci a rehabilitace u mě bude probíhat nejméně mesíc. Může mi obvodní lékař pomoci např. se žádostí o invalidní důchod? Za rady a odpovědi děkuji. Kritiky prosím, aby raději nereagovali. MYslím, že tenro web není od toho shazovat lidi v tíživých situacích, ale od toho aby si lidé, kteří se v dnešní době doslova honí za ziskem a bůhví čím ještě navzájem pomohli a podpořili se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.