Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám 3 měsíční dcerku, která má snad stále studené končetiny, někdy až promodralé! Nemáte s tímto u dětí zkušenosti? Inka
ZdravímOsobní zkušenosti sice nemám,a doufám,že mne neukamenujete:DChladné končetiny u miminek jsou naprosto normální.Nemá se orientovat podle ručiček,ale dle zátylku.Takže,pokud je zátylek teplý,a končetiny chladnější,je to v pořádku.
Dobrý den.
Pokud si vzpomínám, syn měl jako kojenec neustále studené ruce i nohy. Dělala jsem si samozřejmě starosti, ale babičky mi dvouhlasně tvrdily, že je to v pořádku, že miminko mívá studené končetiny, že si tímto způsobem reguluje teplotu. Radily mi, že mám synka oblékat stejně jako sebe. A měly pravdu. Kolikrát vidím maminku v létě v tílku a dítě se chudáček potí ve dvou svetřících. To je má zkušenost, ale lékařky bych se pro klid a jistotu zeptala.
Pěkný den, nechci strašit či něco jiného, ale sestra přítele měla studené a promodralé ruce i nohy už od 1. měsíce. Potom se přišlo na špatnou funkci jedné ledviny, zežloutla jak citron, zažila celkem tři septické stavy a ledvina musela být odebrána.
Běžte za lékařem a nenechte se odbýt. Otravujte a otravujte. U přítelovy sestry nad jejím stavem mávali rukou lékaři praktičtí i lékaři v nemocnici, nechtěli dělat žádná vyšetření, prý je stav normální - štěstí, že má přítel za babičku bývalou doktorku, která na testech trvala stůj co stůj. Po druhém septickém stavu, kdy holka málem umřela, se ošetřující lékařka přišla omluvit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.