Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Nevíte někdo jestli se dají peníze ze Šikovného spoření České spořitelny převést bezhotovostně? Nikde tuto volbu nemůžu v int. bankovnictví najít.
Vím, že je to minimálně 50% naspořené částky, že to jde vybrat na pobočce a že to moc šikovné spoření není. O to mi teď, ale nejde
Měli by jít převést klasickým zadáním příkazu k úhradě a vybráním položky zaplatit ze spozžirového účtu. Šikovně rozhodně není v tom, že částka jde vybrat jen omezeně, ale jinak to není tak špatný..
Co máte na mysli tím "...vybráním položky zaplatit ze sporožirového účtu"? Ten s tím defakto nic nemá.
Potřebuju vybrat (převézt na Sporo. účet) z účtu Šikovného spoření, ne ze sporožirového účtu.
Rušila jsem Šikovné spoření a převedli mi peníze bezhotovostně na sporožiro.
doplněno 11.05.13 07:13:Zavolejte na infolinku ČS, nic jiného asi nevymyslíme.
Jenže já to nechci zrušit , jen část vybrat.
Možná by to i šlo, převést jen část, ale nejspíš jen na pobočce. Jenže za mastný poplatek. V internetovém bankovnictví jsem možnost převodu nenašel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.