Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě jestli někdo neznáte lokalitu pro dovolenou co by nejvíce vyhovovala mím požadavkům řazeným od nejdůležitějšího. 1) evropa, místo kam jde dojet autem ( nebo vlakem) během maximálně dvou dnů s jedním přespáním v mezi místě. 2) lokalita bez velkého turistického ruchu tzn. nic jako bibione apod. ale mírný turismus tam pochopitelně může být 3) moře v kterém se dá koupat a teplé počasí (Nosrko neee) 4) pěkná zajímavá lokalita, příjemní přívětiví lidé, zajímavý kolorit, krásná příroda a prostě něco k vidění 5) pokuď by spaní v autě nebo stanování na pláži nebylo pokutované byl by to příjemný bonus 6) snesitelé ceny ...Chystám se sama v létě pouze s krosnou někam si zajet. Uvažuji že bych to odřídila, ale vlak má taky něco do sebe. Spát plánuji buď ve stanu nejlépe mimo capm (ale i ten snesu) a nebo nejlépe přímo v autě (mám velké). Spíš mi jde o poznávání lidí, přírody, válení se u vody v teplíčku a dobrodržství. Ráda bych něco nízkonákladového, ale za dobré věci si zase rád a zaplatím jestli rozmíte (vstupné, cesta, místní jídlo apod.) . Ale nenávidím návaly turistů kde není si ani kam lehnou u moře a na vše se musí stát fronta. Preferuji klidné zátoky s možností někam potom vyrazit. Budu cestovat sama žena, tak aby to bylo i bezpečné. Děkuji za rady Julča
Kdyz sem naposled spal v Italii na parkovisti (v aute), tak nas v pulce noci burcovali karabinieri a hrozili pokutou...
Recky maly hornaty uzasny nekomercni ostrov Lefkada, resp. cely velky Pelopones.
Jak tam: recko-autem.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.