Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zub moudrosti - jak dlouho bude bolet?

Od: punker* odpovědí: 11 změna:

Zdravím. Roste mi zub moudrosti,není první,ale ty předtím tolik neboleli. Zubařka říkala že mě nechce zatěžovat antibiotikama a že když by se to nezlepšilo tak mě bude muset poslat k chirurgovi,aby mi to prořízl,tak se chci zeptat jestli to potob bude bolet ještě víc? případně jak dlouho? Protože mě to bolí už tři dny a pořádně se kvůli tomu ani nenajím. Bolí mě z toho půlka pusy =D

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Tak to asi bude souviset s jarem. Mě taky bolí půlku spodního a půlka horního patra a bolí to fest hlavně k večeru už 2 dny :(

celp*
hodnocení

2x

Dobrý den.Po chirurgickém zákroku je to okamžitá úleva.Bolí to méně.

figurek*

tak toto není pravda ani náhodou.

martinaa*
hodnocení

2x

Zkus bolavé místo v dásni několikrát denně masírovat kartáčkem na zuby - jemně, ale důrazně. Poteče i trocha krve, bolí to, ale hodně to pomáhá zubu, aby se prořezal;)

figurek*
hodnocení

1x

no tak tento chirurgický zákrok jsem sám zažil a nikomu nepřeji. Zákrok se sice dělá pod umrtvením, takže toho mnoho necítíte, ale umrtvení se odplaví a prořezaná tkáň začne bolet. Bolí dost silně a několik dní.

Musel jsem si nachat vytrhnout úplně zdravý zub, protože byl moc vzadu a lezl mi do měkké tkáně. Poprvé mi ho obstřihli nůžkami, aby měl zub trochu místa. Jizva se ale zahojila a všechno začalo nanovo. Když mi jej obstříhávali podruhé, pak jsem si jej nechal rovnou vytrhnout. Dvakrát mi to stačilo.

Tak vám radím, tkáň nechte jak je, žádné řezání a obstřihování. Zub ven a máte pokoj.

kvetka*
hodnocení

0x

A co zkusit pořádně ledovat? Minimálně by to mohlo přinést úlevu na dnešek a na noc...

A dál se uvidí, těžko odhadnout, moudráky jsou potvory a co člověk, to jiný příběh*blee*

punker*
hodnocení

jojo večer to zkusím,díky :)

vanesa68*
hodnocení

0x

Mě to po vytržení bolelo ještě min. 4 dny, ale byla to taková ta úlevová bolest, vzala jsem si prášek a bylo dobře. co bylo pro mě horší byl pocit "díry" po zubu kam neustále zalézaly drobky z jídla.

punker*
hodnocení

tak bolest už trochu ustoupila,už mě nebolí půlka pusy,ale jen to místo kde roste zub,zatím nevylezl,ale už ho nahmatám přes dáseň :)

hodnocení

0x

Nevím jak je to s moudráky,ani jeden mi nenarostl,ale spíše k příspěvcím o bolesti jak tu píší.

Každý jsme jiný a každý snášíme bolest jinak! Viděl jsem cca 4 letého hocha se zlomeným či podvrtnutým kotníkem a ten skákal po čekárně chirurgie a měl z toho pomalu radost a současně s ním tam byl cca 15 letý mladík se stejným úrazem a ten celou dobu co jsem tam byl "kňučel" bolestí!

Osobně mi zubařka trhal dva zuby-stolička vedle sebe ,jedna mrtvá a druhá zdravá, ihned po odeznění injekce jsem žádnou bolest necítil, jen úlevu protože příčina byla v čudu.Manželku po vyrtžení zubu cítila bolest ještě večer!

hodnocení

0x

Tu bolest znám,toby člověk vyskočil z okna..*smich*

Dej na zubařku,až zuby dobolí tak objednat a ven snima.Vše se dokonale umrtví a nic nebolí,je cítit akorát tlaky,hodl je zapotřebí trošku síli na vytažení.Mám takhle na chiře vytažené dvě 8,takže zkušenost je bohatá..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]