Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Roste mi zub moudrosti,není první,ale ty předtím tolik neboleli. Zubařka říkala že mě nechce zatěžovat antibiotikama a že když by se to nezlepšilo tak mě bude muset poslat k chirurgovi,aby mi to prořízl,tak se chci zeptat jestli to potob bude bolet ještě víc? případně jak dlouho? Protože mě to bolí už tři dny a pořádně se kvůli tomu ani nenajím. Bolí mě z toho půlka pusy =D
no tak tento chirurgický zákrok jsem sám zažil a nikomu nepřeji. Zákrok se sice dělá pod umrtvením, takže toho mnoho necítíte, ale umrtvení se odplaví a prořezaná tkáň začne bolet. Bolí dost silně a několik dní.
Musel jsem si nachat vytrhnout úplně zdravý zub, protože byl moc vzadu a lezl mi do měkké tkáně. Poprvé mi ho obstřihli nůžkami, aby měl zub trochu místa. Jizva se ale zahojila a všechno začalo nanovo. Když mi jej obstříhávali podruhé, pak jsem si jej nechal rovnou vytrhnout. Dvakrát mi to stačilo.
Tak vám radím, tkáň nechte jak je, žádné řezání a obstřihování. Zub ven a máte pokoj.
Nevím jak je to s moudráky,ani jeden mi nenarostl,ale spíše k příspěvcím o bolesti jak tu píší.
Každý jsme jiný a každý snášíme bolest jinak! Viděl jsem cca 4 letého hocha se zlomeným či podvrtnutým kotníkem a ten skákal po čekárně chirurgie a měl z toho pomalu radost a současně s ním tam byl cca 15 letý mladík se stejným úrazem a ten celou dobu co jsem tam byl "kňučel" bolestí!
Osobně mi zubařka trhal dva zuby-stolička vedle sebe ,jedna mrtvá a druhá zdravá, ihned po odeznění injekce jsem žádnou bolest necítil, jen úlevu protože příčina byla v čudu.Manželku po vyrtžení zubu cítila bolest ještě večer!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.