Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nejprve info: Je mi 15, jsem kluk, nemám problém s akné (maximálně černé tečky na nose), higienu dodržuji, sportuji, je pravda, že asi nejím tak moc zdravě, ale nějaký extrém to není. Neštovice jsem už prodělal. Alergii nemám pokud vím na nic... a právě proto se divím, co se mi to udělalo na noze.. Průměr to má 1 cm. Nebolí to, jen když se to zmáčkne. na nohou (jenom na stehně) mám asi 2 tyto věci.. Nevíte někdo, co to je? Jak se toho zbavit? Předem díky
Vypadá to jako zarostlý chloupek nebo akné - to se může objevit kdekoli, někdo ho nemá na obličeji skoro vůbec, ale má posetá celá záda apod.
doplněno 08.05.13 12:15:řítel míval to samé, z riflí, pod kterými se potil a způsobilo to vznik takovýchto boláků.
doplněno 08.05.13 12:15:"Přítel"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.