Nejste přihlášen/a.
Zdravim, prave jsem na ceste autobusem do Anglie a napadla me takova vec. Kdyz se cloveku udela z houpani spatne (nejake to centum rovnovahy v mozku se porad houpe, "takovy ten akcelerometr":D), tak to je mi jasne akorat se to blbe popisuje, ale proc potom clovek zrovna zvraci? Proc ho treba neboli ta hlava? To mi nejak nejde dohromady. Zasvetil by me nekdo? Diky.
Je to nepodmíněný reflex z dávných polozvířecích dob. Vjemy z oka a v vnitřního ucha se liší, zdá se, že se pohybuješ, ale vlastně jen sedíš na sedačce.. u někoho to mozek nestíhá pobírat. Vyvodí z toho, že jeden z těchto dvou vstupů kecá, tedy že ho něco ovlivňuje a způsobuje halucinace, tedy žes pravděpodobně sežral nějaké špatné bobulky a tedy by ses měl urychleně vyzvracet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.