Nejste přihlášen/a.
Zdravím ... Chci se svámi poradit protože nevím co mám dělat a čas mi běží.Nemusíte tu psát jak sem blbá protože to wím. Je mi 14.Možná sem uplně mimo... Ale kam jinam napsat takovou otázku...Toto byla první stránka která mi dala tu možnost...K věci je mi teprve 14 a muj problém je ten že již sem měla pohlavní styk...Někde sem slyšela že se věková hranice pro pohlavní styk snížila na 14 let ,ale nevím zda to je pravda...A moje matka chce jít se mnou na gynekologii.Pokud se ona toto dozví upřímě udělá klukovi se kterým sem půl roku ,peklo. Raději abych trpěla já než on.Nevím co dělát nezormluvim jí to ,ale co tomu lékaři...?Či si sní o tom promluvit i přes to že sní nemám nejbližší vztah a ona věčinu věcí v mým věku nechápe. Prostě nevím zda je možnost se ztoho vykroutit či si sní pohovořit nebo by to šlo utajit zkrz toho doktora...je tu ten zákon. Děkuji za odpověd
O snížení věkové hranice z 15-ti let na 14 se sice diskutovalo, ale ke změně nedošlo.
Nechci Tě navádět, abys lhala své matce. Ale o panenství lze přijít i při sportu nebo při masturbaci...
doplněno 04.05.13 22:52:PB: snad je pochopitelné, že mám na mysli případné porušení panenské blány! Tazatelce asi nejde o stav mysli, zmiňovala se o gynekologovi, nikoli o psychiatrovi...
Panenství, je to stav mysli, nebo stav kusu tkáně? Co dívka, která se narodila bez panenské blány, i takové jsou. Ta chudinka, i když není ani políbená, tak vlastně není a nikdy nebyla panna? To asi ne že? A dívka, která masturbuje, ale pohlavní styk neměla? Ta je nebo není panna? Je to stejné jako u chlapců. Ten může masturbovat 5x denně po dobu několika let, ale pokud nemá pohlavní styk, tak je to pořád panic, to samé i dívka a stav panenské blány na tom nic nemění.
Gynekolog jí to klidně vyžvanit může jestli je to máma lítačka..Znal sem takový...No každopádně ale nepozná, jestli jsi odpaněná pohlavním stykem nebo sportem nebo čím, takže buď v klidu, pokud se neprokecneš, nikdo se nic nedoví, hlavně si dávejte bacha na nechtěný oplodnění, to by byl teprve průser. Mimochodem, pokud je klukovi nad 15 a ty by ses prokecla, bralo by se to jako zneužití a tvůj chlapec by měl obrovský problémy, tak bacha na to!
Buď v klidu, gynekolog nepozná, jestli žena už pohlavní styk měla, nebo ne. Prostě pokud se tě na to bude ptát, tak řekni, že ne. A příště si se sexem počkej do 15ti let.
A příště si se sexem počkej do 15ti let.? Kdy příště
Spíš to bylo špatně formulovaný, čili chyba nebyla na mém přijímači
Ach, házet hrách na stěnu. Zdržet se sexu do 15tých narozenin, i když před tím již souložila. Je to tak nepochopitelné, nebo v pokročilých hodinách již mozek nestíhá?
Axlik:Kdy příště :DD
Myslím že gynekolog má právo i když nejsem panna se do mě podívat ne? Aby se ujistil...
doplněno 04.05.13 23:15: Jinak děkuju )
hele bud v klidu gynekolog to pozná, že už panna nejsi, ale můžeš říct, že sis to protrhla při masturbaci, sportu, nebo při avádění většího tamponu a dala sis ho nesprávně.. ke gynekologovi se již nechodí, když máš své dny na to se taky vymluvit můžeš.. od 15 let už gynekolog nemá právo říct máti, že panna nejsi .. ale 14 ti je .. vymluv se na cokoliv hlavně buď v klidu a nebuď nějak extra in stress
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.