Nejste přihlášen/a.
Ahoj, včera mi přítel řekl, že jde večer probrat něco se svým šéfem, ale bohužel jsem se dozvěděla, že byl s nějakou paní/slečnou (nejspíš jen někde na večeři, protože se vrátil brzo, ale nechápu, proč mi to neřekl?), vím to na 100%, neptejte se mě prosím jak, Jde mi jen o to, jak mu říct, že to vím a jak reagovat, když bude zapírat?
Ve dveřích zahlaholit "Ahoj, dneska večer jdu se šéfem probrat něco já, mmch. je to stejný šéf jako ten tvůj." A na dvě hodiny odejít.
Buď šel na kafe s kamarádkou a jen nechtěl dráždit žárlivku, nebo zahejbá. A nebo ta slečna je šéf Taky mohl být nejdřív u šéfa a pak potkat kamarádku. Těch možností je víc...
Jde o to, že to udělal už víckrát, a přišla jsem na to. Byla jsem dost hysterická, protože nesnáším lhaní a byla jsem taky uražená. Nakonec jsem vždy zjistila, že ty ženy zná dýl než mě a jsou to takové ty známé, co s nimi jednou za půl roku zajde na dvě tři hodiny na pivo, takže v postatě o nic nešlo. Myslíte, že mi tedy lhal proto, aby měl klid?
Možné to je. Nemuselo mu dojít že je to o ztrátě důvěry, což je obvykle konec vztahu... Jasně bych mu řekl, že pokud jde s kamarádkou na pivo tak to má říct a ne lhát že jde se šéfem. "Nevadí mi že jsi šel na večeři s kamarádkou, ale vadí mi lhaní a to hodně. Jak ti mám pak věřit?!" Práskl bych dveřma a šel "za šéfem", ať se nad tim v klidu zamyslí... Určitě by se měl omluvit s kytkou v ruce a slíbit že se to nebude opakovat (a když půjde za milenkou tak řekne že jde za milenkou )
No to mi na tom právě vadí, to lhaní, mě je jedno, jestli jde na pivo s kamarádkou, ale kdyby mi to řekl, tak ani neceknu, ale když to pak zjistím jinak, tak jsem uražená. Nechápu, proč mi lže.
Zdravím. Mikino, zeptejte se přítele přímo, proč k Vám není upřímný a proč se musíte dozvídat pravdu jiným způsobem, než od něho. Jaký má důvod k tomu, neříkat Vám pravdu. Nějaké vysvětlení mít musí. Podle odpovědi se zařiďte, vysvětlete si o spolu. Řekněte mu to tak, jak to píšete zde nám. Že jste schopná věci respektovat a tolerovat, ale vadí Vám lhaní a neupřímnost. Pokud je Váš partner rozumný, zamyslí se nad tím a změní svůj přístup. Důvěra je v každém vztahu nezbytná. Kdyby to bylo obráceně, příteli by to jistě vadilo také...
AhojA co když Vám s tou dotyčnou zahýbá?Tím,že mu dáte nůž na krk,tím se nic nezmění,spíše naopak,bude na Vás zlý,a stejně bude zapírat,tak to muži povětšinou dělávají
Nic bych mu neřekla,a pídila bych se dál,zda se více odebírá kamsi do "neznáma,"a začala bych ho malinko pronásledovat,já vím,zní to hloupě,ale když ho máte ráda, a nechcete ho ztratit,bojujte o něj
Také buědte taktická,a nechovejte se jako nějaká bezduchá s prominutím slípka,která hned začne hystericky ječet,tím nezískáte jeho obdiv,nýbrž odpor a pomalý nezájem!Když bude večer doma,tak se pěkně oblečte,a načinčejte,udělejte se zkrátka sexy,a řekněte mu,že musíte jít na důležitou večeři s dejme tomu kamarádkou,on začne větřit,co se to děje...A dál?Nechte ho podusit,třeba i vícekrát,a řekněte mu,proč Vy by jste nemohla jít,když může on...Dejte mu malou lekci "Chytré horákyně.":DPochopila?Chlapi si myslí,že nás mají jisté,a proto my jim nesmíme toto dovolovat...Život je hra,milá,zlatá,a my-její herci,tak tedy hrajme...
Pokud děláte hysterické scény, nedivím se, že vás tím nechtěl zatěžovat a nechal si to pro sebe. Určitě jste celé tři hodiny chodila po bytě, kousala si nehty a čekala jste, až přijde, že. Lidi tady vytahujou nevěru, ale co když o nic takového nejde. Prostě jen pokec se starýma známýma, na který byste ho nepustila, kdyby vám o něm řekl, případně byste stropila scénu, že jo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.