Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct příteli, že vím, že mi lhal

Od: mikinka odpovědí: 10 změna:

Ahoj, včera mi přítel řekl, že jde večer probrat něco se svým šéfem, ale bohužel jsem se dozvěděla, že byl s nějakou paní/slečnou (nejspíš jen někde na večeři, protože se vrátil brzo, ale nechápu, proč mi to neřekl?), vím to na 100%, neptejte se mě prosím jak, Jde mi jen o to, jak mu říct, že to vím a jak reagovat, když bude zapírat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

saman47*
hodnocení

0x

Dobrý den, normálně v klidu mu řekněte: Vím, že jsi mi lhal. A když se bude vytáčet, řekněte: Nezapírej, vím všechno! A ukažte mu vaší otázku zde položenou. To ho přesvědčí.

asd*
hodnocení

0x

Ve dveřích zahlaholit "Ahoj, dneska večer jdu se šéfem probrat něco já, mmch. je to stejný šéf jako ten tvůj." A na dvě hodiny odejít.

Buď šel na kafe s kamarádkou a jen nechtěl dráždit žárlivku, nebo zahejbá. A nebo ta slečna je šéf :) Taky mohl být nejdřív u šéfa a pak potkat kamarádku. Těch možností je víc...

mikinka
hodnocení

Jde o to, že to udělal už víckrát, a přišla jsem na to. Byla jsem dost hysterická, protože nesnáším lhaní a byla jsem taky uražená. Nakonec jsem vždy zjistila, že ty ženy zná dýl než mě a jsou to takové ty známé, co s nimi jednou za půl roku zajde na dvě tři hodiny na pivo, takže v postatě o nic nešlo. Myslíte, že mi tedy lhal proto, aby měl klid?

Jestli jsi hysterická, tak je normální, že ti to neřekl. Nechtěl tě dráždit, když o nic nejde.

mikinka
hodnocení

No já se spíš seknu a jsem protivná, nemluvím a tak, než bych dělala scény :(

asd*

Možné to je. Nemuselo mu dojít že je to o ztrátě důvěry, což je obvykle konec vztahu... Jasně bych mu řekl, že pokud jde s kamarádkou na pivo tak to má říct a ne lhát že jde se šéfem. "Nevadí mi že jsi šel na večeři s kamarádkou, ale vadí mi lhaní a to hodně. Jak ti mám pak věřit?!" Práskl bych dveřma a šel "za šéfem", ať se nad tim v klidu zamyslí... Určitě by se měl omluvit s kytkou v ruce a slíbit že se to nebude opakovat (a když půjde za milenkou tak řekne že jde za milenkou *smich*)

mikinka
hodnocení

No to mi na tom právě vadí, to lhaní, mě je jedno, jestli jde na pivo s kamarádkou, ale kdyby mi to řekl, tak ani neceknu, ale když to pak zjistím jinak, tak jsem uražená. Nechápu, proč mi lže.

Zdravím. Mikino, zeptejte se přítele přímo, proč k Vám není upřímný a proč se musíte dozvídat pravdu jiným způsobem, než od něho. Jaký má důvod k tomu, neříkat Vám pravdu. Nějaké vysvětlení mít musí. Podle odpovědi se zařiďte, vysvětlete si o spolu. Řekněte mu to tak, jak to píšete zde nám. Že jste schopná věci respektovat a tolerovat, ale vadí Vám lhaní a neupřímnost. Pokud je Váš partner rozumný, zamyslí se nad tím a změní svůj přístup. Důvěra je v každém vztahu nezbytná. Kdyby to bylo obráceně, příteli by to jistě vadilo také...

hodnocení

0x

Ahoj:)A co když Vám s tou dotyčnou zahýbá?Tím,že mu dáte nůž na krk,tím se nic nezmění,spíše naopak,bude na Vás zlý,a stejně bude zapírat,tak to muži povětšinou dělávají*sok*Nic bych mu neřekla,a pídila bych se dál,zda se více odebírá kamsi do "neznáma,"a začala bych ho malinko pronásledovat,já vím,zní to hloupě,ale když ho máte ráda, a nechcete ho ztratit,bojujte o něj*hej*Také buědte taktická,a nechovejte se jako nějaká bezduchá s prominutím slípka,která hned začne hystericky ječet,tím nezískáte jeho obdiv,nýbrž odpor a pomalý nezájem!Když bude večer doma,tak se pěkně oblečte,a načinčejte,udělejte se zkrátka sexy,a řekněte mu,že musíte jít na důležitou večeři s dejme tomu kamarádkou,on začne větřit,co se to děje...A dál?Nechte ho podusit,třeba i vícekrát,a řekněte mu,proč Vy by jste nemohla jít,když může on...Dejte mu malou lekci "Chytré horákyně.":DPochopila?Chlapi si myslí,že nás mají jisté,a proto my jim nesmíme toto dovolovat...Život je hra,milá,zlatá,a my-její herci,tak tedy hrajme...

tonyg*
hodnocení

0x

Pokud děláte hysterické scény, nedivím se, že vás tím nechtěl zatěžovat a nechal si to pro sebe. Určitě jste celé tři hodiny chodila po bytě, kousala si nehty a čekala jste, až přijde, že. Lidi tady vytahujou nevěru, ale co když o nic takového nejde. Prostě jen pokec se starýma známýma, na který byste ho nepustila, kdyby vám o něm řekl, případně byste stropila scénu, že jo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]