Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlomenina prstu

Od: kriko odpovědí: 7 změna:

Dneska mi na prst spadl špalek.Prst mi otekl a trochu sfialověl ale hýbat sním můžu ale jenom trošku.Mám prst zlomený nebo ne? díky za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Jestli máš prst zlomený či ne určí jedině rentgen (pokud není zlomený viditelně - ale to by ses neptal).

Zajdi si k doktorovi - nejlíp hned zítra, ať víš, na čem jsi - nechat kosti srůstat špatně srovnané je škoda, už proto, že doktoři ´to´ pak rádi lámou... :-D

hodnocení

0x

Promiňte,ale my nejsme ani lékaři,ani kouzelníci,abychom to věděli:DMůžete ho mít třeba pouze naražený,ale třeba i zlomený.Zítra si zajděte na pohotovost,chce to tentgen*cteni*

doplněno 03.05.13 21:34:

Pardon:rentgen:D

cedita*
hodnocení

0x

Nejsem sice doktorka,ale řekla bych,že když s ním můžeš hýbat,tak asi zlomený nebude. (Kdyžtak mě někdo opravte,když by to nebyla pravda). Ale pro sichr si zajeď k Mudr. ten/ta ti poví víc.

Cedita:tedy opravuji,měla jsem téže zlomeninu,a hýbat s ním šlo.

cedita*

To je možné. Jak už jsem napsala: kdyžtak mě opravte. :)

bt
hodnocení

0x

Já zlomený prst poznal tak, že se mi ohýbal mimo kloub.

hodnocení

0x

Připadám si jako primář Sova, když jste nás poctil na dálku takovou otázkou. To Vám ale nikdo neřekne, kdo to neviděl a kdo to nezrevidoval.

Jediný fundovaný je doktor na rentgenu, ten pak pošle se snímkem na chirurgii a tam řeknou, co dál. Rozhodně to nepodceňujte.

Měla jsem 2 x zlomený prst.

Poprvé asi v 16 letech se mi dostal na pouti malíček do kovového oka na řetízáku. Zlomenina, dlaha.

Podruhé jsem se pokoušela dostat do zamrzlého auta tak vehementně, že praskl prsteník levé ruky. Také dlaha. Zůstal mi ale dost velký kloub a od té doby nenavléknu snubní prsten. Díky úrazu vypadám, jako by mě nikdo býval nechtěl! *bzum* Ale aspoň prstýnek neošoupu! Jaga.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zlomený malíček

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]