Nejste přihlášen/a.
Dokážu si to živě představit, měl jsem to samé. Bohužel jsem se dočetl na internetu, že pedikůra tomu pomůže pouze v začátku. U doktora mi bylo navrhováno stržení nehtu. Nakonec když jsme hráli fotbal, tak mi na to spoluhráč omylem dupnul, já měl plnou botu krve, ale od té doby jsem měl několik let klid. Nyní se mi to bohužel vrací. Přítelkyně ve zprávách prý viděla nějaké "rovnátko na nehty", tak to zkusím pohledat.
Než se rozhodnete pro jakýkoliv drastický zákrok,jako stržení nebo vyříznutí části nehtu doporučuji vyzkoušet již zmíněná rovnátka nebo-li špnehtové špony.Já se aplikaci těchto špon zabývám několik let a je 90% úspěšnost léčby.Aplikace je naprosto bezbolestná a špona vydrží až 2 měsíce,poté se aplikuje nová až do úplného vyléčení.Již při první aplikaci je okamžitá úleva.
Ahojky
auuu to je velice nepříjemné můj přítel s tím měl problémy na obou nohách několikrát mu to strhávali a zase to dorostlo a opravdu s tím hodně zkusil taky hrál fotbal a nakonec se to vyřešilo plastikou. Byl s tím asi 4 dny v nemocnici, ale má pokoj a nikdy se mu to nevrátilo prostě mu vzali nehtové lůžko. Ale už netrpí.
Asi holt něco vytrpět a pak už netrpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.