Nejste přihlášen/a.
ahoj, sportuji celkem na vysoké urovni ale vždycky před závodem mají všichni sluchátka v uších..játaky, jenže tam mm samé písničky, které..ano líbí se mi ale nejsou motivační, nebo prostě takové aby mě nabudili...neznáte prosím někdo nějáké takové..ne přímo takové ty "Motivation music for gym"..ale prostě normální pěknou..trošičku motivační písničku?..děkuji
Když jsem začínal tvrdě makat, koukal jsem se každý večer na Rockyho a začal pak poslouchat hudbu z něj. Namotivuje to, nahecuje to a člověk si dokáže sáhnout až na dno sil. Aspoň teda já. Poslouchám ji při tréninku dodnes a ať si o mě myslí každý co, chce, že je to třeba dětinský, ale stejně hudnu z Rockyho poslouchat nepřestanu
Pak ještě hodně poslouchám písničky z Over the top:
Je toho hodně, ale odpovídám sám za sebe
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.