Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi13 let
Mám problémy s holkama, neumím se s nima bavit, ani jako holky ani jako kámošky.
Před týdnem jsem se seznámil na jednom MIneCraft serveru s holkou, se kterou jsem si až doteď rozuměl, je cca 100 km daleko, ale přes prázdniny by tam bylo v pohodě dojíždění. Je pěkná, dobře se mi s ní píše a povídá. Vyměnili jsme si telefon, píšeme si, voláme si. ALE, před časem sem se jí přiznal že se mi líbí, to vzala dobře, že jí musím dát čas, to bych pochopil. Potom jsme si stavěli různě srdíčka z kostek (minecraft). Jenomže dneska jsem zjistil, že si takhle píše s více lidma, mě třeba napsala převčírem že mě má ráda, ostatním taky. S kámošem se prý baví o sexu, nevím.. puberta asi, ale my jsme spolu takovýto typ konverzace nikdy nenavázali (ani nechci) , přitom kemě se chová také velmi osobně (pokud to beru správně, takovýto oslování pod přezdívkama, princezno, šmoulo + nějaký ty smajlíky :*) Nevím, co si pod tím mám představit, ale dnes jsem zjistil, že tohle samé si píše i s ostatní skupinou hráčů (z a-teamu) Poraďte mi, co mám dělat, měl bych se vykašlat mít s ní jakýkoliv intimnější vztah, nebo zachovat dobré kamarádství s tím, že bych za ní někdy přijel, nebo se na ní vykašlat úplně? S žádnou takovouhle holkou sem se nebavil tak dobře jako s ní (nemám žádné zkušenosti, mám problém komunikovat s holkama).
Děkuji
Zdravím. Je Ti 13 let, na intimní vztah máš času dost. Nemáš kam pospíchat. Kamarádství je také fajn, tak proč ho kazit, nebo vzdávat, když se Ti s ní komunikuje dobře?
doplněno 08.05.13 13:50:Prostě ses rozhodl nechat věci prozatím tak, jak jsou. Každý má právo změnit názor dle dané situace a druhý by to měl respektovat. Myslím si, že té dívce nebude činit potíže, vzít to na vědomí, dle toho co píšeš... Ale rozhodnutí musíš učinit Ty sám...
doplněno 08.05.13 14:03:Myslím si, že je na místě upřímnost. Takže když na toto přijde řeč mezi vámi, řekni to na rovinu. Že jsi o tom hodně přemýšlel a došel jsi k názoru takovému a takovému...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.