Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukoncit pratelstvi?

Od: houp odpovědí: 4 změna:
Moc mi zalezi na jedne kamaradce. Nechala jsem si ji k sobe proniknout az moc blizko a ja mam strach ze jsem udelala chybu. Uz nekolikrat jsem se ji sverila se svymy problemy a ona tu pro me vzdycky byla. Nerada bych o ni prisla, ale posledni dobou mam nejaky nepopsatelne divny pocit. Kamaradka je o tri roky starsi, bydli ode mne asi hodinu a pul. Znam ji z jednoho tabora. Beru ji spis jako starsi sestru. Ale mam zvlastni nutkani, tohle pratelstvi ukoncit. Muze tohle byt opravdova kamaradka? Nemam ji opoustet?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud máte kamarádku, které se můžete se vším svěřit a je tady pro Vás kdykoliv jí potřebujete, pak Vám jí může leckdo závidět. Držte se jí, pokud Vás nezrazuje. Pokud Vám na ní něco vadí, popřemýšlejte o tom, zda si život bez ní dokážete představit a zda by Vám v něm takovýto člověk výrazně nechyběl. Já bych si takové kamarádky vážila...

vlasatec*
hodnocení

0x
A v čem vidíš to nebezpečí je jsi ji nechala k sobě proniknout moc blízko?

mili3478*
hodnocení

0x

asi mas duvod , ja jsem taky mel ten divny pocit ,ale u sve manzelky ,ktery se bohuzel naplnil,nekdy nemusi byt dukaz a clovek citi ze neco neni v poradku ,proto tvrdim ze neni dobre si nekoho ciziho prilis pripoust et k telu

hodnocení

0x

Je docela možné, že jste se jí svěřila s něčím opravdu nehezkým a teď se jí bojíte a nenávidíte jí za to, že ona to ví. *sok**blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]