Moc mi zalezi na jedne kamaradce. Nechala jsem si ji k sobe proniknout az moc blizko a ja mam strach ze jsem udelala chybu. Uz nekolikrat jsem se ji sverila se svymy problemy a ona tu pro me vzdycky byla. Nerada bych o ni prisla, ale posledni dobou mam nejaky nepopsatelne divny pocit. Kamaradka je o tri roky starsi, bydli ode mne asi hodinu a pul. Znam ji z jednoho tabora. Beru ji spis jako starsi sestru. Ale mam zvlastni nutkani, tohle pratelstvi ukoncit. Muze tohle byt opravdova kamaradka? Nemam ji opoustet?
Pokud máte kamarádku, které se můžete se vším svěřit a je tady pro Vás kdykoliv jí potřebujete, pak Vám jí může leckdo závidět. Držte se jí, pokud Vás nezrazuje. Pokud Vám na ní něco vadí, popřemýšlejte o tom, zda si život bez ní dokážete představit a zda by Vám v něm takovýto člověk výrazně nechyběl. Já bych si takové kamarádky vážila...
asi mas duvod , ja jsem taky mel ten divny pocit ,ale u sve manzelky ,ktery se bohuzel naplnil,nekdy nemusi byt dukaz a clovek citi ze neco neni v poradku ,proto tvrdim ze neni dobre si nekoho ciziho prilis pripoust et k telu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.