Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tábor - nechci na něj jet

Od: garfieldkomiks* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zpetat, jak mamku přemluvit, abych na ten tábor nemusela jet.
ale už mně tam zapsala a přihlásila.
odjíždí se 10. července; stál kolem 3300,-...
pokud by mamka chěla tábor vystornovat, prachy by jí asi všechny nevrátili, že?
fakt se mi tam nechce.

veškeré nápady mi prosím napište, děkuji

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Nechci nic nového zažít, nechci nic nového poznat, nechci poznat nové kamarády, chci se nudit doma, plácat se od ničeho k ničemu. Asi tak? Co se týká financí, to záleží na podmínkách uzavřené smlouvy.

hodnocení

0x

to by se muselo nakouknout jaký má provozovatel podmínky ale většinou pokud se tábor neruší na poslední chvíli tak já mám skušenost že peníze bez problémů vrátí

ale pokud můžu radit tak na tábor jed já jezdil od druhý třídy a vždy sem tam našel spoustu kamarádů a zažil spoustu legrace

a každej rok se těšil na další ;)

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky to kapku nechápu. Jezdili jsme na tábory od prvních předškolních prázdnin a když mě jeden rok nevzali, protože jsem se pohyboval někde v oblsti neštovic nebo něčeho takového, tak to byly nejhorší prázdniny. Storno záleží na podmínkách, které jsou sjednány, to si mamka jistě zjistí, ale jak ji přemluvit? To teda nevím, spíš by se tu měla mamka zaptat, jak ti vysvětlit, že je to super.

duke*

Já to zase chápu. Jezdil jsem taky na tábory, ale prostě mě to tam nebavilo. Naši se mě taky neptali (teda nevím o tom) a přihlásili mě tam. Jako takto, nebylo to špatný, ale že bych na to nějak rád vzpomínal ...

hodnocení

0x

Jeden rok to vyzkoušej a jeď. Záleží na tom, kolik Ti je let, zda se lehce dovedeš spřátelit, jsi veselá, nejsi nějak přemrštěně závislá na rodičích. Takže jestli jsi taková správná holčina, určitě jeď.

Uvidíš, že se Ti tam bude líbit. Já měla štěstí na prima tábory /jen ten první nestál za nic/, hrály se hry, byla noční stezka odvahy, karneval, táborová pouť a řada různých her a legrácek. Až na to, že když jsem byla malá, stál za mě tábor 250 korun na 21 dní.

Od rodičů je to pěkné, asi budou chodit do práce a tak Ti chtějí připravit hezkou část prázdnin, na kterou budeš vzpomínat, kde poznáš nové kamarádky. Jistě to mysleli s Tebou dobře, když byli ochotni zaplatit nemalou částku.

Tak jim nekaz radost a vyzkoušej to. Celou částku by mamince stejně nejspíš nevrátili. A proč to nezkusit?

Přeji Ti, aby se Ti tam líbilo. A po návratu nám napiš, jaké to bylo. *placni*

martinaa*
hodnocení

0x

Zkus si uvědomit, proč se ti tam nechce. Jedeš mezi cizí lidi? Máš kluka a nechceš od něj odjet? Chceš se jen flákat a sedět u komplu... atd. atd.

hodnocení

0x

Zdravím. Řekni mamince, že je toho na Tebe moc. Navždy odletět a ještě do toho tábor...*cteni*

poradte.cz/...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]