Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divnej sluch

Od: dary* odpovědí: 4 změna:

Čau lidi Tak trochu mi připadá, že špatně slyšim slova "na dálku" je to takový rozmazaný a nejasný a furt se ptát CO? je taky votravný, ale ušní mi nic nenašel a všechny testy jsem měl negativní. Taky se Vám to stává?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xp
hodnocení

0x

Jaké testy? Ušní by ti měl udělat audio a tom se nedá říct, že je negativní nebo pozitivní.

dary*
hodnocení

No něco takovýho to bylo, to pípání.

hodnocení

0x

Kdyz se nenaslo nic na ORL,zajdete si na neurologii.

figurek*
hodnocení

0x

Úplně normální. Si pamatuji, že zamlada nám létaly stihačky rovnou nad barákem. Rachot byl takový, že se třásly zdi. Jenže my jako děcka jsme ho takovým nějakým zvláštním způsobem neslyšeli. Stává se mi to i dnes. Například kolem mě projede auto a já ho nevnímám. Prý se tomu jevu říká selektivní hluchota a nevzniká v uších, ale v mozku. Takže ušní lékař vám opravdu nemusí nic najít.

A nemusíte se ničím znepokojovat, protože tento neposlouchací zlozvyk má vypěstovaný snad každý. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]