Nejste přihlášen/a.
Čau lidi Tak trochu mi připadá, že špatně slyšim slova "na dálku" je to takový rozmazaný a nejasný a furt se ptát CO? je taky votravný, ale ušní mi nic nenašel a všechny testy jsem měl negativní. Taky se Vám to stává?
Úplně normální. Si pamatuji, že zamlada nám létaly stihačky rovnou nad barákem. Rachot byl takový, že se třásly zdi. Jenže my jako děcka jsme ho takovým nějakým zvláštním způsobem neslyšeli. Stává se mi to i dnes. Například kolem mě projede auto a já ho nevnímám. Prý se tomu jevu říká selektivní hluchota a nevzniká v uších, ale v mozku. Takže ušní lékař vám opravdu nemusí nic najít.
A nemusíte se ničím znepokojovat, protože tento neposlouchací zlozvyk má vypěstovaný snad každý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.