Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mužete mi někdo poradit jak najít osobu která není u policie hledaná?Je to muj otec kterého jsem neviděla už 15let ale z doslechu vím že prý měl nehodu roku2005.žádné jinné informace nemám.stalo se to přibližně na vánoce roku 2005 nějaká nehoda nebo co.Nevíte porad´te jak to mám zjistit?.Dívala jsem se do ruzných krimi zpráv ale nic jsem nenašla.Děkuji za jakoukoliv rozumnou radu.
Bez vložení bližších údajů, jako třeba jméno a příjmení, data a místo narození, příp. poslední známé bydliště, pomohla by také jména rodičů tvého otce a pod. se těžko bude hledat i našemu šikovnému a úspěšnému kolegovi...
doplněno 02.05.13 08:16:janov, máte vnitřní poštu!
Má pravdu ten chlapec. Tazatel/ka ať se podívá do rodného listu, tam má jméno, příjmení a datum narození a stím ať jde na městský úřad, zaplatí poplatek a oni ho tuším kontaktují a pokud s tím bude on souhlasit, tak jí předají informace, nebo tak nějak by to mělo fungovat.
doplněno 01.05.13 16:45:Ještě mě napadá co zkusit facebook?
No TO BYCH SICE UDĚLAT MOHLA ALE NAJDE MI TO AKORÁT JEHO MATKU NE HO.POTŘEBUJU ZJISTIT JESTLI JE ŽIVÝ NEBO UŽ NE MĚL NEHODU JAK JSEM PSALA V ROCE 2005 A NEVÍ ANI JEHO MATKA O NĚM NIC.STĚHOVAL SE Z MÍSTA NA MÍSTO TAKŽE POCHYBUJU ŽE NA UŘADĚ NĚCO ZJISTÍM KDYŽ SE NEHODA STALA NĚKDE V HRADCI KRÁLOVÉ A JÁ JSEM Z OPAVY.A FACEBOOK?TAK TO JSEM UŽ SKOUŠELA ALE NIC.
Mužu se zeptat jaké jako dodržování zákonu?já jsem jenom potřebovala a skusila jsem jestli mi někdo odpoví na otázku jak najít svého biologického otce.Jenom s doslechu vím že se mu stala nehoda v tom ruku co jsem psala a taky od jedné paní co řekla mojí mamce že to bylo aji ve zprávách nebo v novinách.Mužete mi teda poradit na jaký uřad mám jít když se stěhoval z místa na místo a pochybuji že měl někde trvalý pobyt o jeho matce vím ale ta nic neví,neřekla to ani moji mamce.A dokonce v roce 2004 ho hledala policie u mojí sestry jestli o něm něco neví skoušela sem se aji podívat na jejích stránky ale pardon nejsem takový pc expert asi jako vy.
Tak otec se jmenuje Milan Dvořáček a narozeni je 2.06.1956.Vím že chodil na základní školy v Ostravě-Porubě ale víc nevímJo a ještě jméno jeho matky Alžběta Bitová.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.