Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měření geopatogenních zón

Od: mira34 odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se poradit, nevíte někdo co způsobují geopatogenní zóny a jak se dají proměřit?

Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

"Vyrušit" se ničím nedají. Ačkoli tu určitě schytám kritiku, s tímhle pomůže léčitel. Po nastěhování do nového bytu asi před 14 lety máma taky nemohla spát, nestále ji bolela halava, mžitky před očima. Pozvala si kamarádku - léčitelku, se kterou přestavěly nábytek a umístily postel jinam - a od té doby máma spí bez problémů. Hodně lidí léčitele odszuje jako podvodníky a tahače peněz, ale já tvrdím, že kdo neviděl "opravdového" léčitele při "práci" a neviděl jeho výsledky, neví, o čem mluví.

Bohatá zkušenost moje i mnoha známých.

uska*
hodnocení

2x

Už jsem to zde jednou psala. Sama tomu moc nevěřím, ale můžete to zkusit. Má se umístit zrcadlo pod lůžko, lesklou plochou k zemi. Za pokus nic nedáte.

pt®

Milá "uska", tak jsem ho právě strčila pod postel, tam kde mám bolesti, pod páteř v kříži. Už si opravdu jinak nevím rady. - pt

uska*

Teď budu dělat chytrou i když to z mé hlavy není. Já mám pod postelí velké zrcadlo, tak mě se to netýká. Pokud máte malé zrcadlo, tak jedno má být v úrovní krční páteře a druhé v úrovni kříží. Údajně stačí i větší kosmetická zrcátka . Mám to od MUDr. z rehabky když klasická léčba selhávala. Teď mimo téma - doporučila mi ještě koupit si 1 kg hrubé mořské soli ( 30,- Kč ve zdravé výživě), nahřát v troubě na vysokém plechu na 50 st. a denně si do té teplé soli zahrabat nožky - tedy šlapky. Pozor, dost pálí. Pro mě je to balzám, přestane pálení a brnění nohou, celková úleva. I když jen na chvíli, ale dělám to před spaním a krásně usnu bez léků. Vyzkoušejte.

hodnocení

1x

Geopatogenní zóny způsobují hlavně průvan v peněženkách těm, kdo na ně věří. :D

pt®
hodnocení

0x

Já bych to tak nehrotila. Nevím o co Vám jde, jestli o umístění postele v bytě, nebo pracovní stůl v práci. Spíše si vše uspořádejte pocitově. - pt

mira34
hodnocení

Ano jde mi o umístění postelí, nastěhovali jsme se do nového bytu a pořád se budím nemohu spát :(

Neporadí mi někdo jak ty zón změřit, popřípadně nějaký trik jak je vyrušit?

Děkuji

helusa27

Ahojte, a nespite u zdi, ve ktere jsou vedeny vsechny svody elektriny? Nebo aspon vice dratu pohromade? Kamoscina dcera nemohla spavat, lecitelka se ptala, u ceho spi a nakonec kamosce doslo, ze to bude temi draty- vedly tam vsechny draty pohromade z horniho patra do dolni technicke mistnosti. Dceru premistila, a ta uz je v klidu. Ja na patogenni zony i verim, pozvala jsem si pana Josefa Ulehlu z Prerova. Staveli jsme domek, tak jsem ty penize riskla, ale aspon stoji na dobrem miste bez zon. I kdyby zadne neexistovaly, mam dobry pocit a niceho nelituju. Clovek je to verici, velmi ferovy. Videla jsem ho pred tim pri praci, pozvaly si ho i kamosky. Ukazal na dve pasove zony, ktere se stykaly presne v miste, kde pri stavbe jejich domky vytekal pramen vody. To on samozrejme nevedel. Kazdopadne je to zajimava zkusenost.

Zdravi HH

noviny*
hodnocení

0x

Žádné geopatogenní zony neexistují. Nenechte si kazit pěkný život hloupými výmysly. Na spaní má obrovský vliv psychika, takže se Vám může špatně spát právě proto, že máte strach, že by tam mohla být geopatogenní zona.

Dovolím si citovat z článku na wikipedii:

...používané metody jejich zjišťování slovník vysvětluje jako podvědomý ideomotorický pohyb nebo prostý podvod a o samotných geopatogenních zónách předpokládá, že jde jen o výmysl, kterému věří značné množství osob.

Přeji Vám pěkný den.

laybor*
hodnocení

0x

CO JSOU GEOPATOGENNÍ ZÓNY A JAK NA NÁS PŮSOBÍ

Jsou to prameny vody tvořící velmi hustou síť, která se skrývá pod našimi nohami. Škodlivé účinky geopatogenních zón jsou známy již od nepaměti. Staří Číňané je nazývali dračí žíly. Jsou vytvořeny díky sedání zemské kůry, čímž vznikají trhliny do kterých vnikne voda a je problém na světě. Voda je totiž ten činitel, který za to může. Jindy životodárná voda tvoří vibrace, které stoupají kolmo do vesmíru a vše co jim stojí v cestě rozkmitávají a rozrušují. Jsou to jemné vibrace, ale po dlouhodobém působení dokáží rozbít například i betonové panely. Vliv vibrací, dokáže na lidskou buňku působit vyloženě destruktivně. Proto se dá velmi dobře zjistit jakou chorobou, může anebo je nemocen člověk, podle umístění jeho postele. Pokud při spánku zóna probíhá například přes oblast břicha, mohou být po čase problémy se všemi orgány, které se zde nachází včetně páteře. Buňky ležící v cestě těmto vibracím si v době klidu, kdy se mají zregenerovat a nabrat sílu, neodpočinou a tak nemohou dobře odolávat různým vnějším vlivům. Samozřejmě čím je organizmus starší, tak se buňky hůře regenerují a člověk rychleji onemocní. Je známo, že pro jakýkoliv organizmus, rostlinné buňky nebo i elektroniku je pobyt na zónách škodlivý a proto je nutné se těmto zónám raději vyhýbat, což je většinou problém, ale naštěstí řešitelný.

merkaba.cz/...

noviny*

Jak asi může voda vytvářet "špatné" vibrace prostupující celým vesmírem? Cožpak už vám někdy bylo špatně, když jste si v koupelně pustili vodu? A proč zvířata žijí kolem vody, když je tam tolik vibrací? A pokud tvrdíte, že ty vibrace vytváří voda pod zemí, tak jaký je rozdíl mezi vodou v koupelně a vodou pod zemí? Za den vaším tělem projde tolik "vibrací", že by jste se divili, ale jsou více či méně přirozené a zdravotně nezávadné vibrace. Vtip je v tom, že žádná z těchto vibrací není z "dračích žil", protože ty žádné vibrace nevytvářejí.

Vážně máme tohle všechno za potřebí?

mira34
hodnocení

Děkuji, jsem rád, že se mnou alespoň někteří z vás souhlasí. Chtěl bych se poradit, zda je nějaký způsob odrušení těchto zón? Nebo pomůže pouze přestavět poslete?

Děkuji

hodnocení

0x

Někteří doporučují měření psem. Pes prý si tam, kde je geopatogenní zona, nelehne. Tedy pokud něco takového existuje, samozřejmě.

pt®

Kočka, prý zase špatné zóny vyhledává. - pt

Měla jsem na návštěvě paní a ta vytáhla virgule. Mám širokou postel a tu že mám na dobrém místě. Jen levý roh v nohách, že není dobrý. Je zajímavé, že tam ráda spává jorkinka Dorinka. Také jsem věřila tomu, že pes spává na čistém a kočka na závadném. A vidíte, Dorka spí jako dřevo, buď mi za krkem nebo na tom nedobrém místě. :D

3axel

kamarádka slyšela, že prý kráva si lehne jen na dobré místo bez geopatogenních zon. pak ale dostala strach, že si jí kráva lehne do postele a tak to nevyzkoušela

Zkouška krávou tahe rizika nese. Vyzkoušjte zkoušku psem. To riziko je tu taky, ale spíš se dá vydržet.

*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]