Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli tady někdo nemáte zkušenosti s hypotyreózou - tedy sníženou funkcí štítné žlázy. Mám na mysli spíš osobní zkušenosti - co vás vedlo k lékaři, jaké jste měli příznaky, jak vám bylo - než nějaké odborné články, ty mám nastudované až až. Měl jste tady někdo pocit jakoby svírání na krku?
mam to pres 15 let, jak jiz je tu psano, chronicke a jim euthyrox kazde rano
ani nevim podle jakeho vysetreni to u me objevili
jinak predtim nizka vaha, na zachod jen obcas (ale bez problemu) a i ted obleceni typu "rolak" na krk nesmi, ale primo svirani krku bez duvodu nepocituji, ale staci se o nej oprit nebo tuknout a je to hodne neprijemny pocit
jinak zadna omezeni, jen pak bacha s tehotenstvim to mi doktor opakuje kazdej rok "kdyby jste..." tak hned na krev vysetreni a uprava davkovani ...
Lehnete si do špitálu s jednou nemocí jen na infuze a najdou vám 100 dalších nemocí, přesně tak u mě objevili před 20ti lety problém se štítnou žlázou, vyčetla jsem, že je zvětšená a mé tělo neprodukuje dostatek jakéhosi hormonu, žádné problémy jsem neměla a nemám.
ahoj taky mám sníženou funkci štítné žlázy a denně už asi 10 let beru letrox 100 jednu tabletu ráno. Měla jsem ten dulek v krku z venčí takový plný, zmínila jsem se obv. lékařce a ta mne poslala na endokrinologií a tam mi to po rozboru krve zjistili. velké potíže nemám.Na kontrolu 1x za rok. Není to nic hrozného , ale musí se to hlídat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.