Nejste přihlášen/a.
Taková bolest není nemoc sama o sobě, ale příznak. Takže je třeba zaměřit se na původ. A jjak se to projevuje časově? Jsou to záchvaty, nebo je to setrvalý stav? Podobnými záchvaty se projevuje migréna, to je pěkný prevít. Ale ani tak vám neporadím, konzultoval bych to s lékařem.
doplněno 29.04.13 17:26:Taková bolest a motolice může souviset třeba i s páteří. Pak by poradil ortopéd, a pomoci by mohlo i vhodné cvičení. Ale opravdu bych začal praktickým lékařem.
Mám podobný problém několik let. Po mnohých vyšetřeních mi na Magnetické rezonanci našli vyhřezlou ploténku na krční páteři. Vřele doporučuji co nejrychleji dobrého neurologa. Ale bude to boj. Ještě jedna rada. Zkusil jsem akupunkturu,a celkem to pomohlo,ale všechno je to jen dočasně(obstřik,injekce,kapačky na bolest,rhb). Přeji hodně štěstí
Já bych to hned nehrotila a nehledala velký problém. Bolí - li mě hlava a věřte, že dost vezmu si Aulin nebo Valetol - do čtvrt hodiny je po bolesti. Předcházet bolesti hlavy znamená dostatek tekutin nejlépe čistá voda a dobré držení těla, vyvarovat se blikajícím světlům, velkého hluku. Pokud je bolest spojená se zhoršením zraku, zvracením pak ano, to je na lékaře nebo pokud se jedná o bolest trvající delší dobu. Ani lékař vás hned nepošle na magnetickou rezonanci, Ct a nevím co ještě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.