Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy

Od: zuza123 odpovědí: 6 změna:
Dobry den chtela bych rychlou a zarucenou radu co delat pri velke bolesti hlavy aa pocitu na zvraceni...vzdy kdyz si stoupnu tak se mi mota hlava...uz jsem zoufala prosim poradte...dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Taková bolest není nemoc sama o sobě, ale příznak. Takže je třeba zaměřit se na původ. A jjak se to projevuje časově? Jsou to záchvaty, nebo je to setrvalý stav? Podobnými záchvaty se projevuje migréna, to je pěkný prevít. Ale ani tak vám neporadím, konzultoval bych to s lékařem.

doplněno 29.04.13 17:26:

Taková bolest a motolice může souviset třeba i s páteří. Pak by poradil ortopéd, a pomoci by mohlo i vhodné cvičení. Ale opravdu bych začal praktickým lékařem.

cobrak*
hodnocení

2x

Velmi správně Kartaginec. Hned k lékaři, bolest hlavy je jen špička nějakého velkého, klidně i hodně dlouho přetrvávajícího problému. Migréna, až problémy s krví, ale klidně Vám tam může i něco růst. Hned k lékaři na CT mozku!

hodnocení

1x

Mám podobný problém několik let. Po mnohých vyšetřeních mi na Magnetické rezonanci našli vyhřezlou ploténku na krční páteři. Vřele doporučuji co nejrychleji dobrého neurologa. Ale bude to boj. Ještě jedna rada. Zkusil jsem akupunkturu,a celkem to pomohlo,ale všechno je to jen dočasně(obstřik,injekce,kapačky na bolest,rhb). Přeji hodně štěstí

hodnocení

1x

Dobrý den. Domnívám se, že by mohlo jít o migrénu. Na bolest Valetol, když se mi rozjede tak jedině Tramal kapky (ty jsou však pouze na předpis). Ležet v klidu, mokrý ručník na hlavu a v místnosti tmu...Lékaře určitě navštivte, pokud se bude tento problém objevovat opakovaně...

jaja28*
hodnocení

0x

Odpověděla bych přesně totéž co již bylo napsáno. Dcera měla ten stejný problém a po různých vyšetřeních byla zjištěna blokace krční páteře a navíc k tomu i diagnostikována migréna. Opravdu to chce neodkládat vyšetření u lékařů.

lidus*
hodnocení

0x

Já bych to hned nehrotila a nehledala velký problém. Bolí - li mě hlava a věřte, že dost vezmu si Aulin nebo Valetol - do čtvrt hodiny je po bolesti. Předcházet bolesti hlavy znamená dostatek tekutin nejlépe čistá voda a dobré držení těla, vyvarovat se blikajícím světlům, velkého hluku. Pokud je bolest spojená se zhoršením zraku, zvracením pak ano, to je na lékaře nebo pokud se jedná o bolest trvající delší dobu. Ani lékař vás hned nepošle na magnetickou rezonanci, Ct a nevím co ještě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]