Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřijetí balíčku

Od: djjj odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, objednal jsem si mobil na 1-2U mobil ale zjistil jsem že firma je podvod a nepošlou příslušenství,mobil z bazaru i když na stránce nejsou rozlišený. Kdybych si pro mobil nedošel na poštu co se stane? Nechci riskovat 4000kc za nic. Omluvil bych se prodejci a poslal zpět a uhradil poštovne ale když je to podvod tak nebudu platit někomu kdo krade. Prosím někoho kdo by mi pomohl jestli mě čeká trest když balík neprevezmu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

A jak víš, že krade? Trest tě nečeká, příště vybírej líp obchod, než si něco objednáš.

djjj
hodnocení

Takže pokud mi přijde papír s tím abych si balíček vyzvedl na poště a já si ho neprevezmu,nečeká mě trest? Četl sis obchodní podmínky?

pb®
hodnocení

0x

Asi tak. Partnerova babička má nepřijímání balíčků jako sport. Měsíčně nepřijme několik balíčků, protože objednává a nedává si peníze stranou a když balíčky přijdou, už důchod dávno rozfofrovala a na objednané zboží jí nezbylo. Firmy pošlou zboží znovu, navýší o něco částku, zas nevyzvedne a tak dokola. Dělá to tak už léta a žádná firma po ní dlužné poštovné nevymáhá.

ladaadal*

PB - tvoje babička se asi časem začne dost divit. Firmy si můžou v obchodních podmínkách, které při nákupu schvaluješ doplnit sankci za nevyzvednutí. Až jí přijde po pár letech složenka na pár tisícovek za nevyzvednutí, penále atd... tak tady bude psát dotaz co s tím. Odpověď bude jednoduchá - zaplatit a příště nepodvádět.*zed*

hodnocení

0x

Tak a teď jsme u toho.Je pravda,že existují podvodníci,ale je i spousta slušných lidí,kteří chtějí něco prodat.Nedávno jsem kupovala příslušenství k notebooku přes Bazar a s prodávajícím jsem si o tom psala.Také neprodává na dobírku,protože se mu už část věcí vrátilo a on na to vlastně doplácí.Celkem dost nakupuji přes různé aukční portály ,posílám peníze předem a vždy jsem narazila na slušné lidi.Tož asi je to o štěstí. mamina

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tenhle obchod má slušné recenze. O tom jsi se mohl přesvědčit před uzavřením smlouvy. Taky předpokládám, že jsi plnoletý a svéprávný, abys byl schopen rozpoznat a ujistit se, co všechno je součástí výrobku. Tyhle věci si každý musí ujasnit předem. Firma svoji část smlouvy splnila. Pokud ty nesplníš tu svoji část, tak záleží na firmě, jak se k tomu postaví, protože jí vzniknou prokazatelné náklady. Je to prostě smlouva jako každá jiná a ten kdo ji porušuje si musí být vědom možných důsledků. Já platím vždycky předem a stejně tak to vyžaduji, právě kvůli takovýmhle "obchodním partnerům". Dobírka je dražší a nikdy nikoho před podvodníky nezachránila.

pecolda

Tahle firma moc dobrý recenze nemá. To, že si ty recenze na heurece píše sama ještě neznamená že to je kvalitní obchodník. Je to banda podvodníků.

ohodnotit.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]