Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lingerboard nebo skateboard?

Od: gghngd odpovědí: 3 změna:

Dobry den, chci si objednat nejaky skate,ale nikdy jsem zadny nemela. Jsem zacatecnik a tak se chci zeptat vas. Myslite, ze je vhodnejsi ten longer nebo skate? Jezdila bych jen tak o vikendech,ne moc dlouho. Jen kdyz bych mela chut. A musim nosit helmu? Je to opravdu nutne k obojimu? Jestli mate nejake tipy na boardy piste sem :)

Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

2x

pro holku určitě longboard. Snadno se naučíš a stejně budeš chtít jezdit "někam" ne na rampě, ne triky a tak, nebo se pletu?

Longboard je taková stylovka.

pro začátky doporučuji helmu a i chrániče na kolena a ruce - přece jen nepotřebuješ chodit s rozbitými koleny...

joshua*
hodnocení

0x

Longer je na delší trasy-větší deska ti umožňuje lepší stabilitu. Kolečka taky drží líp rychlost (nemusíš se často odrážet). Taky umožňuje rychlejší jízdu.

Takže je na tobě jestli budeš jezdit delší trasy tak longerboard. Helmu si určitě vem. Já jako začátečník jsem taky jezdíval s helmou. Stačí najet na kamínek a pád je na cestě :D

hodnocení

0x

Jen bych upozornil, není to longerboard ani lingerboard, ale longboard.

Longboard je rozhodně lepší na delší sjezdy, na triky zase určitě skateboard.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]