Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vezme me i jiný oční?

Od: mati* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mám problém s očním. Je sice dobrá, ale má dlouhou čekací lhůtu. Přes to, že jsem volal o dva a půl měsíce dopředu, objednala mě až na půlku července. Potřebuji potvrzení na řidičský průkaz, musím totiž nosit brýle. Jelikož teď maturuji, tak už bych rád začal v červnu a příjde mi hrozné čekat až do července, když jsem volal v březnu. Trošku mi to připadá jako držení si pacientů. Proto prosím o radu, myslíte si, že by byl velký problém, kdybych si zašel pro potvrzení k očnímu, který by mne vzal téměř okamžitě? A co když by mi změnil dioptrie? Opravdu mi příjde jako nesmysl čekat až do července. To si bohužel má oční nechtěla nechat vymluvit. Děkuji!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Můžete jít k nejen k očnímu podle svého výběru. *hej*

mowla*

Už jsem podobného doktora také poslal do pr...opadliště dějin, vyměnil jsem ho...

jabraka*
hodnocení

1x

Potvrzení o zdravotním stavu k řidičáku vydává praktický lékař.Pokud jsou problémy s očima,vyžádá si zprávu od očaře.Na to není potřeba čekat.

JABRAKA

mati*
hodnocení

No to já vím, problémy s očima mám, to už dávno také vím, proto jsem se dopředu objednávál... Bohužel oční nevyhověl. Nechci přecházet k jinému očnímu. Pouze chci potvrzení dříve. Takže nebudu mít problémy pokud půjdu k jinému pokud dobře chápu, děkuji...

xpxp

Já mám oční, která bere dopoledne neobjednané, odpoledne objednané. I jiní doktoři, pokud za něco stojí, to tak mohou dělat.

cyril*

Svého "praktického" (ne očního) lékaře jste již z důvodu vystavení požadovaného potvrzení navštívil?

mati*
hodnocení

Ne, ještě ne, půjdu tam hned po maturitě :)

cyril*

Žádný oční lékař potvrzení pro autoškoly nevystavuje. Musíte navštívit za tímto účelem svého praktického lékaře, který jediný je oprávněn potvrzení vystavit.

mati*
hodnocení

No to já vím. Ale když jdu k praktickému, tak ten mě pošle i k očnímu. :) Takže tam budu potřebovat potvrzení-vypsat tu kolonku, ze bryle nosim atd.

repkin*
hodnocení

0x

Můžete k jakémukoliv lékaři klidně tam i přejít nastálo, Vaší kartu si žádají.

buss
hodnocení

0x

Nejde přece jen o očního, vlastní lékař též přece potvrzuje zdravotní stav, také by mohl dát nějaká omezení. Zákon to říká, lékařská zpráva od praktického lékaře - posudek o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel. Tak nešpekuluj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]