Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chtěla jsem se zeptat, co používáte na posílení imunity ať už nějaké vitamíny nebo přírodní produkty? Jsem po mononukleóze a jsem dost často nachlazená, už jsem z toho zoufalá =(. Nevím o ničem, co by mi mohlo pomoct. A že jsem toho už vyzkoušela. Nemáte nějaké rady? Těchto témat je tu možná dost založených, ale nenašla jsem žádné aktuální.
Chlorella pyrenoidosa,je na vsechno,budete zdravejsi.Jinak preparatu v lekarne maji vselijakych-wobenzym ,ale je drahy.Nebo proimun forte.nebo neco s Echinaceou-Trapatkou,ta je take dobra na imunitu,byvaji vitaminy s pridavkem teto lecivky.
doplněno 28.04.13 21:56:Nemohla jsem si vzpomenout na nazev,ale co jeste dobre-Mumio
z vlastní zkušenosti doporučuji pobyt u moře a hodně se čochtat ve slané vodě, nejlépe Chorvatsko
Tak to je dobrá rada , akorát nevím, kolik lidí si ji může dovolit a myslím, že by to chtělo mít takový pobyt častěji, než třeba jednou do roka. Já si letos hodlám udělat pampeliškový sirup, včera jsem poctivě sbírala, tak snad se podaří. Večer ho budu dělat, tak uvidíme. No a co třeba probiotika?O těch se teď neustále mluví a myslím,že ty by mohly pomoct na oslabenou imunitu, hmm?
Také zdravím. Na posílení imunitního systému je dobrý Wobenzym (ale je to dražší záležitost). Dále na imunitu je dobrá červená řepa, výtažek z Aloe vera, nebo třeba i propolis (pokud není člověk ovšem alergický na včelí produkty). A také na posílení imunitního systému jsou dobré pivovarské kvasnice .
Pokud jste ještě nezkoušela, tak bych doporučila vyzkoušet probiotika. Dnes už se o tom píše všude možně, že mají dobrý vliv na imunitu, protože zanesená střeva vyčistí, nastolí přirozené prostředí a tělo tak může normálně fungovat. Sama jsem si prošla obdobím, kdy jsem marodila neustále, ze zoufalství jsem se dostala až k jakési pochybné léčitelce, která mi sice (samozřejmě) nepomohla, ale informovala mě o tom, že mé tělo je v dezolátním stavu (v 31 letech!). Po této informaci jsem se začala více zajímat o správnou životasprávu, pořídila jsem si biopron 9 (což jsou ona zmiňovaná probiotika), začala sportovat, přestala se stresovat zbytečnostmi a opravdu se to hodně zlepšilo.
Zdravím, také jsem prodělala mononukleózu, která mi dost nabourala imunitu a krátce nato ještě neštovice (v 32 letech!), které přinesl syn ze školky. To už tělo opravdu nezvládlo. Stačilo jet do práce šalinou a hned jsem něco chytla. Takže znám váš pocit zoufalství. Bohužel vás však nejspíš nepotěším tím, že mně v podstatě žádné vitamíny ani přípravky slibující posílení imunity nepomohly. Jediné, po čem jsem zpozorovala výsledky, bylo pouhé užívání probiotik (brala jsem biopron 9)a také jsem musela celkově zvolnit v práci. Ale můžu říct, že se mi to spravilo.
U mě zabrala echinace a probiotika. I když teď už mám jenom ty probiotika, zabírají mi i na zažívací potíže, měla jsem hlavně problémy s nafouknutým břichem, nemohla jsem se ho zbavit. Teď je to naštěstí mnohem lepší. Nevím, jak jste na tom s pohybem, stravou nebo otužováním,ale tohle by taky mohlo pomoct. víc pohybu, zdravější a vyvážená strava (získáte tak spoustu vitamínů).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.