Nejste přihlášen/a.
Přistěhovali se sousedé , bydlíme v řadovém domě a těm poslední asi 1 měsíc co jsou zde vadí naprosto vše. Měníte v garáži pneumatiky a oni už že vám to rádio strašně řve že jim to budí dítě ( pustil jsem si k práci rádio nehrálo vůbec nahlas) , grilujete oni přilítnou s tím že jim čoudíte na prádlo (neovlivním to kam fouká vítr) potom přilítnou znova v 9 večer že jim kvůli tomu grilováni nemůže usnout děcko (nemyslím si že sme byli nějak hluční) , opravovali jsme doma elektriku zapnu vrtačku začnu vrtat a už sliším zvonek ... opět s tím že jim to budí děcko ( kolem oběda ) , pere odpoledne pračka (byla rozbitá už jsem ji vyhodil děllala trochu větši hluk ) a oni už zase letí že jim to budí děcko . Už mě ruply nervy a řekl sem jim že mě je jejich děcko naprosto u zadní části těla já kvůli tomu že oni maj děcko nebudu sedět a modlit se aby se neozval hluk. Takhle se chovají ke všem sousedům . Není s nima domluva . Ale kdyby oni byli super tiší tak tolik nenadělám ale oni už 2x cosi slavily a doslova pařily asi do 3 do rána ,otevřený okna a hudba na plno a zazvonily ste a nic a ráno všude bordel . Děcko jim řve oni otevřou okno aby si ten řev o 4 ráno užila celá ulice . Za 9 let co tu bydleli minulí sousedé žádný problém , žádná stížnost. Jak to řešit?
Jak to řešit? Vůbec nijak! :D Jen na půl huby procedit. Tak to máte blbé! A zavřít dveře. Nezapomenout na úsměv.
Babčo. A pokud bude vytrvalý, tak podle okolností - buď srazit ze schodů nebo si stěžovat na obtěžování. Když bude hlučný po 22. hodině, tak tu máme přece policii. Hlavně se nebát a neustupovat.
Pb - mám pocit, že reaguješ na nějaký jiný dotaz, protože v tomhle já jsem vyčetl něco jiného než ty.
Ignorovat, nebo natvrdo poslat do (! ). U přítele mají taky zahradu a psa, sousedka u jedné strany si neustále chodila stěžovat, jak pes štěká (ale že po něm házela kamení a větve, to už neřekla, mrcha), jak jí vadí kouř z ohně a grilování apod.
Otec přítele to vydržel asi půl roku, pak ji opravdu velmi hlasitě poslal na hodně temná místa, místo plotu postavi 2,5m zeď, aby ji pes neviděl a ona nemohla obtěžovat a je klid. A dokonce míváme občas na zahradě oslavy a párty, která končí nad ránem, hraje na ní rádio, řveme jako na lesy... no prostě akce
Nikdo ze sousedů nemá nic proti, protože i oni dělají akce a jednou prostě my, přístí víkend oni
Máte děti? S vlastním dítětem člověk pochopí věci, které dřív nechápal. Mně kdyby někdo budil dítě, tak jsem hodně nepříjemná, protože když spí, tak je to jediná chvilka oddechu v celodenním kolotoči. Víte, co je to laryngitida? To se dítě dusí a pomůže mu právě vystrčit hlavu z okna na studený vzduch, proto možná to otevřené okno se řvoucím dítětem ve 4 ráno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.