Singapur - vízum

Od: Datum: 07.05.13 22:19 odpovědí: 1 změna: 13.05.13 21:16

Dobrý den

Hraji si s myšlenkou odcestovat do Singapuru a rok tam pracovat a žít, ale nikde jsem nenašel, jak to tam je s pracovním vízem. Všude píšou jen o turistickém ... nevíte někdo nějaké podrobnosti?

Děkuju :)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: bonie*
Datum: 13.05.13 21:16

Česká republika má se Singapurem bezvízový styk (pro cesty do 90 dní). V případě, že se rozhodnete zemi si před emigrací prohlédnout, není třeba žádné velké zařizování. Singapur ale není hned za bukem, let tam trvá zhruba 12 hodin. Pravidelnější cestování do vlasti je tedy spíše vyloučené.
Typ pracovního povolení se liší v závislosti na výšce platu, obecně platí, že čím vyšší plat, tím snadnější je získat pracovní povolení, jelikož Singapurská vláda se snaží přilákat talentované a zkušené jedince. Přesto by podle webu expatsingapore.com neměl být problém získat pracovní povolení pro nikoho.
Po dvou letech práce v Singapuru existuje možnost zažádat si o občanství a trvalý pobyt.

http://www.expatsingapore.com/forum/index.php?board=8.0

http://www.expatsingapore.com/content/view/1136/71/

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.