Nejste přihlášen/a.
dobry den preji,chtel bych se zeptat co se tim mysli soudni dohled na deti,abych priblizil situaci neziji z dotycnou ,platim alimenty,dceru navstevuji jak cas dovoli, (jsem v zahranici dlouhodobe),byla mne zaslan dopis od soudu ze se mam dostavit ,ohledne nedostatecne pece o mojeho syna ,.nevim zdali budou chtit pouze muj souhlas s dohledem na syna,nebo mne tam ceka neco vic?nevim dekuji L.
Dobrý den.
Nevím v jaké situaci je Váš syn (dcera), ale nejspíš jsou 2 možnosti.
1) Přidělení probátora (situace např. když Váš nezletilý syn (dcera) spáchá trestnou činost).
2) Přidělení Sociální pracovnice (Zanedbání výchovi dítěte, jeho základních potřeb, týrání atd.).
(1) Vašemu synovi (dceři) bude přidělen Probátor, kterého bude Váš syn (dcera) s matkou navštěvovat, ten bude Vašeho syna (dceru) učit správnému chování a bude dohlížet na chování Vašeho syna (dcery).
(2) Na matku Vašeho syna (dcery) bude dohlížet sociální pracovnice, která bude jezdit do rodiny Vašeho syna (dcery) a dohlížet na jeho výchovu, a zda-li je o něj řádně postaráno jak ze strany majetkové, tak ze strany psichické.
Jsou to jen dvě varianty z několika možných.
Opravdu záleží na dané situaci, kterou se nejspíš dozvíte až u soudu.
Vás nejspíš bude čekat nějaké podpisování a možná i návrh na přidělení dítěte do Vaší péče.
S pozdravem DjRabitt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.