Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi,
mám takovou situaci a chtěla bych znát Váš názor.
Je mi 15 a sem už 2 roky bez kluka.Přemýšlela sem čím to může být a napadlo mě jestli ta to nemůže můj (nevím jak to nazvat) zlozvyk v oblíkání a v chování.
Když budu mluvit ohledně oblíkání tak je to takhle:Já narozdíl od svých spolužaček ve škole VŮBEC nenosím oblečení typu sukně,kraťasy až někam pod zadek neo trika s výstřihem.Prostě se v tom necítím když to mám na sobě.Místo těchto věcí raději nosím klučičí trika a kalhoty.
Když budu mluvit o chování tak je to tak:Všechny moje spolužačky nemaj rády pavouky,hady,myši,žížaly.Kluci je tím straší ale jednou chtěli vystrašit i mě ale když zjistili že já se toho nebojím tak se tvářili podiveně.
Je to špatně?Je to důvod proč mě kluci nechtějí?
Prosím odpovězte.Děkuji.
Špatně to rozhodně není, proč by mělo? Pokud jsi jinak upravená, tak to není o tom, jak velký výstřih nosíš. Pokud jsi jinak "normální" holka, tím myslím co se "slušnosti" týče, tak jsi zkrátka jen nepotkala toho správného, který by to ocenil.
Já na módu a takové ty holčičí věci taky nikdy nebyla, kolem se začínalo randit a já krom jedné dětské lásky nic... A v šestnácti (a půl :D) prásk ho! Jsme spolu dodnes... takže ta trocha čekání se rozhodně vyplatila.
Nemysli si, že tvý spolužačky jsou nějakej ideál, pokud se tak citíš dobře tak taková buď a neměň se kvůli okolí, v 15ti máš na kluka ještě čas a určitě ho časem budeš mít ale ne proto abys nebyla divná nebo zapadala, ale protože si sednete
Jo taklé je to. No ono tě to stejně časem a s rozumem buďto přejde a nebo se to ještě rozroste, ale co znám holky, tak většinou se pak začnou všechny parádit :D já a moje přítelkyně jsme taky byli samý metalový triko a mikina když jsme se poznali, teď jsme dva normální lidi :D ale neberu ti to, bud taková jaká ti vyhovuje být a budeš se mít dobře rodiče chápu, ale oni určitě chápou tebe, že jsi mladá a chceš být jiná
hlavně nedělej blbosti co uvidíš u jiných! Drogy, alkohol a sex rozhodně nejsou znaky metalu, ale slabošství
Každý mi říká at se trochu ukážu že jsem holka a ty se ukazovat mají ale když mám jít někam se sukní nebo trikem s výstřihem tak je to pro mě uplný peklo.
Také si říkám.Mě do toho nutí rodiče ale at jim říkám co chci,stojí si za svým.
Občas se ptám,jestli sem se neměla narodit jako kluk.
Ale není to žádnej extrém.Mám jen jednu mikinu a AC/DC,4 trika s potisky kapel.To je všechno.Víc mi naši nedovolí dřív než mi bude 18.
Já byla vždycky v tom věku, který popisuješ, dost jiná, než vrstevnice. Neonová trička a mini sukně/kraťasy jsem nenosila nikdy, chodila jsem dost alternativně oblíkaná... a kluka jsem měla. Takže se nemusíš bát, že tvá odlišnost by ti bránila si někoho najít. Jen prostě asi není nikdo, kdo se k tobě hodí, zrovna ve tvém okolí.
Já taky svého tehdejšího kluka poznala náhodou, byl o trochu starší a měl úplně jiný okruh lidí, než já. No a mezi nimi jsem byla zcela normální a zapadala jsem. Tak to prostě je. Takže si z toho nic nedělej.
Koneckonců i dospělí lidé jsou často rok, dva, tři i více sami, než navážou nějaký hezký vztah.
Navíc, to že jsi enzadaná také může znamenat, že jsi náročná a znáš svou cenu - rozhlédni se, určitě někteří lidé kolem sice s někým chodí, ale spíš jen proto, že nechtějí být sami, jinak ten vztah za moc nestojí. A už jsem se naučila, že lepší být sama, než ve špatném vztahu. Obzvlášť ve tvém věku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.