Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
jsem registrovaný u VZP pojišťovny a zajímá mě zda není lepší přejít k jiné pojišťovně, která nabízí příspěvny na sport apod.
Co by jste mi doporučili?
Proč tato veliká pojišťovna nenabízí co osatatní menší?Pokud bych měl přejít,do které by jste poradili?
Děkuji
Dobrý den,
také jsme u VZP, ale chceme se zaregistrovat jinde. Podle toho co jsme si zjistili na netu a porovnali tak u nás zvítězila pojištovna ministerstva vnitra.
V podstatě ale všechny pojištovny nabízí ten stejný základ - mají to dané ze zákona.
Mrkněte tady: zdravotnipojistov/... nebo
Souhlasím se zuzee, základ je stejný, ale každá pojišťovna má své balíčky podle pohlaví, věku atd. Záleží na vás, z kterého balíčku byste si vybral. Zkuste se podívat na web, co každá z nich nabízí a podle toho se rozhodněte. Seznam pojišťoven např tady cmu.cz/... Já jsem taky u pojišťovny ministerstva vnitra a spokojenost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.