Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 14 let a strašně miluju jednu holku a chtěl bych vědět jestly u ní mám šanci.
Ve škole při hodinách na sebe třeba 10. sec koukáme, povídáme si píšeme si na FB a párkrát mě obejmula Byl jsem i u ní doma...
Dva mý kamarádi jí chtěli také a ona je odmítla...
Mám takový pocit, že o mě má zájem.
Pokaždé když na ní myslím (skoro pořád před spaním teď, ve škole atd... tak mám takový divný pocit u srdce...
Prosím poraďte co jí mám říct atd...
Děkuji moc. Snad mi pomůžete
Jestli nevíš, o čem se máš bavit (co zajímá ji nebo tebe), bude asi problém ji kamkoliv dostat. Ani by to nemělo smysl, jenom bys ji i sebe otrávil.
Podle mně bych to zvládnul protože mi na ní strašně záleží.. Nechci to vzdát a když jsem byl poprvé venku s holkou co neznám, tak mi trvalo asi 5 min. než se rozkecám...
Chybí mi sebedůvěra to je asi ten problém...
Našprtej se několik témat co by jí mohlo zajímat. Třeba jakou poslouchá hudbu, jestli zkouší vařit, jestli má nějaké koníčky, něco sbírá, co čte, na jaké stránky chodí ráda na netu atd. Určit se na něco chytne. A rande si s ní tedy domluv hodně dopředu, aby ten čas měla. pokud ho nemá toto pondělí, tak další, nebo i za 14 dní. To už se bude těžko vymlouvat. A hlavně se na to příjemně navoň, vyčisti si zuby, umej vlasy a usmívej se, To dáš!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.