Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevyzvednutý balík

Od: naili odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dneska mi měl přijít balík na dobírku a já nebyla doma. Co se s ním teď stane? Vrátí se zpátky k tomu, kdo ho odeslal?

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Uloží ho na místní poště a ty dostaneš lístek do schránky.

doplněno 26.04.13 12:25:

U nás vozí balíky balíková pošta. Když tě nezastihnou, tak ho dají na místní poštu a druhý den pošťačka dá lístek do schránky.

naili
hodnocení

Jo, děkuju, já si to myslela.. akorát žádný lístek ve schránce nemám, tak buď balík ještě nepřišel, nebo ten lístek pošlou později?

hodnocení

0x
A pres jakeho dopravce to bylo? Posta, PPL, DPD? Vetsinou je na doruceni jeste jeden dalsi pokus, nekteri se s Vami spoji a domluvi se..
doplněno 26.04.13 12:33: Mozna to dnes jeste budou mit na rozvozovem aute, ale kazdopadne navecer uz by s nimi melo jit domluvit vyzvednuti jeste dnes..zavolejte tam.. ;)

hodnocení

0x

schovaj ho na poště myslím 14dni tak neni problém si ho vyzvednout

naili
hodnocení

Bylo to normálně přes českou poštu.. Původně jsem si měla balík vyzvednout sama a oni to spletli a poslali ho. Dneska bych ho už potřebovala, zkusím tam zavolat. Děkuji za rady:)

ohneta*

a nedošlo ti mailem podací číslo balíku? Podle něj můžeš balík sledovat

Navíc, pro vyzvednutí na poště (pokud už tam balík je), nepotřebujete mít lístak ze schránky, úplně staší znát to podací číslo (a možná ani to ne). Hlavně vědět, zda homají.

martinaa*

Já nepotřebuji ani to číslo, prostě přijdu, řeknu, že bych tady měla mít balík, sdělím jméno a adresu a oni si ho v komplu dohledají;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]